Pagina's

Totaal aantal pageviews

maandag 27 april 2015

Cute as a button.

Ik kreeg het verzoek een geboortekaartje te maken. Niet te uitbundig en een beetje conservatief (of ouderwets, zoals de besteller het noemde...) Ik ben aan de slag gegaan met mijn nieuwe spulletjes van Marianne Design. De Romantic Nursery papiertjes erbij gepakt en toen ontstonden spontaan nog 2 kaartjes:

Niet helemaal mijn stijl, maar degene die ze besteld had, vond ze alle drie mooi en kon bijna niet kiezen. Uiteindelijk is dat wel gelukt en de andere 2 gaan in de verkoop t.b.v. Alpe d'HuZes. 
Fijne Koningsdag, allemaal!
Challenge;
Freshly Made Sketches - FMS183

5 opmerkingen:

Cindy zei

I love all the different ways you used the stamp set to create a different look for each one. All are perfect! Thanks for sharing with us at Freshly Made Sketches!

Linda Callahan zei

The stork image is wonderful and looks great with all of the patterns you used!

Sarah zei

Leuk gedaan. Ik kocht de stempels onlangs ook. Binnenkort op mijn blog een kaartje ermee !
Liefs ☆ Sarah ☆

Evy Goyens zei

Ik begrijp waarom je dat moeilijk vindt. Ik zou het er zelf ook niet gemakkelijk mee hebben. Dat ligt buiten onze comfortzone ;-) toch heb je er leuke kaartjes van gemaakt!

GerJanne zei

Zo grappig deze ouderwetse stijl. Ik vind het echt retro!! Mijn zusje (ze werd eergisteren 50) had een geboortekaartje met net zo'n ooievaar, en dan op roze geruit papier! Het haak/granny achtregrondpapier is ook een heel leuk detail!
Groetjes,
GerJanne