Pagina's

Totaal aantal pageviews

dinsdag 21 april 2015

John.

Deze kaart maakte ik voor onze conciërge, omdat hij 25 jaar in dienst is op onze school. Wat een tijd en dan te bedenken dat hij (iets) jonger is dan ik...
Maar dan realiseer ik me dat ik ook al voor het 10e schooljaar op Prinsentuin werk en daarvoor 17½ jaar in de bloemenzaak heb gewerkt.... Tijd vliegt! 

6 opmerkingen:

Margot zei

Gaaf! Heel leuk z'n naam op de beker :)

GerJanne zei

De kaart is ontzettends leuk voor jullie conciërge. En dat is een hele tijd! Het gaat allemaal ook heel snel, alleen vind ik het altijd een hele prestatie om lang in een zelfde functie te zitten bij 1 werkgever. Bij mij gaat het altijd kriebelen na een aantal jaar. Of een nieuwe taak, of een andere baan. Maar dat is altijd niet zo makkelijk. Net als die collega van mij laatst: 40 jaar in de keuken... Dat verdient toch zeker een kaart.
Ook je kaart hieronder voor je leerling en haar familie vind ik mooi! En attent!
Groetjes,
GerJanne

Ellen zei

't Is heel erg, maar zo is het wel. Time flies. Best wel erg eigenlijk. Kaartje voor John is natuurlijk hartstikke leuk. Gaaf met die koffiebeker erop.

Marjan Küppers zei

Haha, ja... inderdaad... het gaat hard! Gaaf kaartje voor jullie conciërge! Wij hebben er al tich jaar niet meer een rondlopen, weg bezuinigd.

Durvina zei

Vaak moet je over "tijd" maar niet nadenken, het glipt allemaal zomaar door de vingers!
Wat een gave kaart voor zo'n knap jubileum.

liefs, Durvina

Renate zei

Oej, als er zo over na gaat denken, besef je ineens ook wel dat je ouder toch wel ouder wordt...
Oké... Ander onderwerp. ;o)
Je hebt een super leuk kaartje voor hem gemaakt.

-xies- Renate.