Pagina's

Totaal aantal pageviews

donderdag 16 april 2015

Kerstkaart(en) #16Yes, het is weer gelukt om aan de voorraad kerstkaarten te werken! Dit keer maar liefst 3 kaarten. Maar dat was een makkie, want Graphic45 drukte ze al voor me op papier. Hoefde alleen nog maar uit te snijden, wat lintjes, teksten en een stansje erop te plakken en klaar.
Dankzij Ingrid en haar team van 52weekstoChristmas ben ik de challenge aangegaan om elke donderdag een kerstkaartje te kunnen posten. Ik heb ondertussen al een bak vol (ook omdat er vaak meerdere kaarten per week 'ontstaan'), maar ga gewoon door, hoor! ;)
Challenge;
Merry Monday Christmas - vintage

6 opmerkingen:

Gaby Dierx zei

Super serie!!!
Leuk dat je meedoet met 52W...

Creatieve groetjes, Gaby DT 52WTC

martina's kaartjes zei

mooi gemaakt ! geslaagd kaartje
nog een fijne dag,
grtjs,martina
x

Sanne zei

Jij bent goed op dreef! Zo heb je er straks wel genoeg!

Liefs Sanne

GerJanne zei

Hoi Colien,
Zo ga je goed zeg!! Nog wel drie en wat een leuke nostalgische plaatjes. Dan is het inderdaad niet zo moeilijk om er mooie kaartjes van te maken.
En je bedoelt Ingrid denk, niet Inge.
Groetjes,
GerJanne

Ellen zei

Niks makkie, je moet het wel allemaal eerst bedenken. Zo vul je je voorraad wel goed aan, leuk!

Ingrid Reyners zei

Ik vind het heel knap van je Colien, dit is wel een andere stijl dan ik van je gewend ben. Maar het is wat je zegt Graphic 45 heeft al werk voor je gedaan. En ook deze kaartjes vinden weer hele blije ontvangers straks met de kerst. Ja heel knap dat je al zover vooruit loopt met het aantal kerstkaarten, het is me nog maar een keer gelukt om meer als een kerstkaart per week te maken, voor de rest ben ik blij als ik weer een kerstkaartje klaar heb, maar iedere keer een, is er ook weer, een, en de tijd die ik nu bepekt hebt, komt ook wel weer terug. Gezellig dat je ook deze week weer mee doet bij 52 WTC. Groetjes, Ingrid.