Pagina's

Totaal aantal pageviews

maandag 11 mei 2015

Moederdag 2015.

Afgelopen woensdag kwam de nieuwe IDEE&post. Het is altijd een verrassing wat er in het tweemaandelijkse pakket te vinden is, stiekem best spannend. Tja.... en bij het openen van de envelop schrok ik wel een beetje: pasteltinten, goud papier en sequins.... helemaal niet mijn keuze... Maar dat is dus natuurlijk de uitdaging, dus ben ik donderdagmiddag meteen met de spulletjes aan de slag gegaan en deze 2 cadeauzakjes gefröbeld. Het zijn thee zakjes, maar ik heb er koffieboontjes in gedaan.
Deze is voor mijn moeder. Wij (haar 4 meiden met aanhang en kinderen) hebben haar gisteren einde van de ochtend verrast met een brunch, bloemen en chocolaatjes. 
En deze was voor Ellen, mijn schoonmoeder. Ook voor haar een boeket en Rolf had visjes voor haar aquarium gekocht. Gisteravond zijn we met haar lekker een pannenkoek met verse aardbeien, ijs en slagroom gaan eten. Dat deden we bij de Helvoirtse heide, heerlijk in het zonnetje op het terras aan de bosrand.
Vandaag mogen (of moeten...) we weer aan de arbeid. De meivakantie zit er weer op, wat is die omgevlogen! Maar i.v.m. Hemelvaartsdag is het weer een korte week en omdat ik op woensdag mijn vrije dag heb, hoef ik maar 2 dagen te werken. Da's wel te doen, lijkt me ;)


Challenges;
Bij Oma Dee - Moederdag
AnMaCreatief - Alles behalve een kaart


10 opmerkingen:

Sabine zei

Leuke cadeautjes!!! Leuk papier ook Liefs Sabine

Miranda Staring zei

Ondanks dat het niet je ding is, vind ik je cadeauzakjes echt geweldig! En als ik het zo lees hebben jullie gisteren een geweldige dag gehad. Hier is de meivakantie ook voorbij. Wel even wennen hoor, vroeg uit bed haha, maar wat je zegt, dit is een kort weekje dus mooi om weer in te komen. Vergeet je je cadeauzakjes niet te linken op het Bij Oma Dee blog? We hebben de challenge verlengd, dus je kan gezellig meedoen als je wil.

Mariken zei

Zo leuk zijn die zakjes! Hartstikke tof om te geven en te krijgen.
Heerlijk joh, nog 1dagje werken en dan ben je weer vrij...

Linda van der Velden zei

Leuk zeg die zakjes! Tof idee om cadeau te doen!

Ellen zei

Oh ja, das heerlijk, jouw werkweek is al bijna om :) En die chocolaatjes voor je moeder, was je die gisteren niet vergeten te geven ;) Je moederdagcadeautjes zien er echt hartstikke leuk uit. Ze boffen, die (schoon)moeders!

GerJanne zei

Ha Colien,
je Moederdag cadeautjes zijn erg leuk! Altijd leuk om iets zelfgemaakts te geven.
Ik moet ook alleen morgen nog naar school. Leuk zo'n weekje na de vakantie!
GerJanne

Cornelie zei

Dat klinkt als heerlijk genieten! Zalig. Hier de laatste week vakantoe nu, en ik hoef vanwege Hemelvaart maar 1 dag te werken, dus ook vakantie gevoel bij mij. Heerlijk. Gisteren vlak bij het strand op het terras gegeten, dat geeft gelijk al zo'n vakantie gevoel.
Je cadeautjes zijn mooi geworden! Best lastig wel he dit pakket, ik heb zelf wel zitten worstelen met mijn creaties, want ook voor ons is het niet altijd ons eigen keuze. Leuk dat je er toch zo enthousiast mee aan de slag gaat! Ziet er onwijs mooi uit! Bedankt voor het meedoen Colien!

Judith zei

Haha, je hoort het al van Cornelie, zelfs het DT krijgt soms te maken met een uitdaging ((-;
Ondanks het feit dat het papier niet jouw keuze zou zijn geweest vind ik deze twee zakjes heel leuk door jou versiert. Mooi de hangende sequins! Dank je wel dat je de uitdaging bent aangegaan!

Ellen zei

Hartstikke leuke cadeauzakjes heb je gemaakt. Best lastig als de materialen niet echt je ding zijn, maar goed gelukt! Gezellig dat je meedoet bij AnMaCreatief.

groetjes, Ellen

Helen zei

Wat een leuke zakjes. Gezellig dat je meedoet aan onze challenge bij anmacreatief. Groetjes Helen