Pagina's

Totaal aantal pageviews

dinsdag 5 mei 2015

Weekendje Duitsland.

Afgelopen weekend waren we in Oberweis, Duitsland. Rolf en Willy gingen daar trainen op de wielrenfiets, vooral klimmetjes uitproberen. Ik ben zaterdag gaan wandelen met mijn nichtje Indy. Ze is bijna 10 jaar en wil samen met mij de Alpe d'HuZus gaan lopen op woensdag 3 juni. We hadden een mooie dag uitgekozen. Zondag was het helaas een regenachtige dag, toen zijn Willy, Tony met Indy en Rosey naar een binnenzwembad gegaan. Rolf ging fietsen, wilde es kijken hoe de afdalingen gaan bij regen en ik heb (in de stromende regen....) uiteindelijk toch nog 7 km gewandeld met klimmetjes en afdalingen van 13 tot 17 procent....   
's Morgens heb ik samen met Indy en Rosey geknutseld. Ik had o.a. de nieuwe Collectables meegenomen en die vonden ze helemaal leuk! Het kaartje hierboven heb ik gemaakt met een wat oudere Collectebles, typewriter, maar ook een leukerd. Samen met het vrolijke Hema-papier en -knoopje is het een gezellig verjaardagskaartje geworden. 
Dit kaartje is gemaakt door Rosey, 6 jaar oud. Ze heeft er ook nog eentje gemaakt met de beer-Collectable, maar die had ze al weggegeven, voordat ie op de foto kon :)
En dit zijn de kaartjes van Indy, die heeft maar liefst 3 gave kaartjes geknutseld. Super netjes gedaan, toch?! 
Ik zou nog laten weten hoe het met mijn kuiten gesteld is.... Nou, niks mis mee. Gisteren meteen onze honden opgehaald bij Ellen, mijn schoonmoeder, en met Suus een rondje gewandeld naar een volgend dorp en weer terug. Die terugweg ging niet geheel vlekkeloos, want madam had een akker ontdekt waar ze net gier hadden geïnjecteerd. Helaas zat niet alle mest in de aarde, dus had ze nog voldoende om in te rollen. Dus Suus heeft gisteren haar eerste douchebeurt gehad :)
Hier is ze nog wat beduusd, maar even later bleef ze rondjes rennen om zichzelf droog te "fohnen", haha. Heerlijk beest is het, ze is nu ruim 9 maanden oud en nog steeds een lieverd! (ook al luisterde ze vanmiddag totaal niet naar me toen ik haar uit dat veld probeerde te krijgen...)
Nou, 't is een behoorlijk lang blogbericht geworden, hopelijk was het niet té lang en kom je nog eens terug op mijn blog. Fijne dag vandaag, geniet van onze vrijheid!

6 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

haha ! hele leuke kaartjes heb je daar ! en leuk je verhaal van je wandeling te horen. dat doet me denken aan onze hond die ook altijd het smerigste plekje wist te vinden om in te rollen... de geur in de auto was dan niet te harden, met ramen open naar huis, recht de douche of bad in (wat ze absoluut niet graag had), een echte uitdaging werd het zo.... =)
grtjs, martina
x

Nelly zei

Leuk weekend gehad zo te lezen. Mooie kaarten hebben jullie met z'n 3e gemaakt.
En wat leuk dat Indy met je mee gaat lopen de berg op.

(Ik heb nog een hele volle tas met lege flessen voor je staan.)

Groetjes Nelly

GerJanne zei

Hoi Colien,
ik geniet juist van een wat uitgebreider blogbericht. Iedereen is vrij te lezen of niet, denk ik altijd maar. En ik lees ze altijd. Even een kijkje bij iemand verrijkt voor mij het contact.
Wat gaaf dat je met Indy de berg gaat bedwingen! En wat oefening kan geen waad. Goed te weten dat het met je kuiten geen problemen zal opleveren. Die creativiteit zit in de familie, zo te zien. Jouw kaart is erg leuk! En die van Indy en Rosey ook, lekker vrolijk!
Grappig verslag van Suus. Ze is nog jong, dan hoort ondeugendheid er bij, toch?
Groetjes en geniet nog van de rest van je vakantie!
GerJanne

Linda van der Velden zei

Klinkt als een lekker weekend! En wat leuk die kaartjes van de kids :) gezellig dat ze al mee doen!

Mariken zei

Wat hebben de kids mooie kaarten gemaakt! Wat wil je ook, met zo'n tante. Fijn dat het goed gaat met de kuiten! En die indy zeg, echt stoer! Geniet maar lekker verder van de vrije dagen! Xxx

Daphne zei

Hey, wat heb je een leuke, gezellige blog :)
de kaarten zijn echt super leuk geworden!
Xx Daphne
www.dapikkehne.simplesite.com