Pagina's

Totaal aantal pageviews

dinsdag 29 september 2015

2 x Zwanger.

Volgens mij werk ik op een vruchtbare school, hihi. Recent werden twee collega's vader, zoals je hebt kunnen zien a.d.h.v. de kaartjes voor Lieve en Bente, maar ook vertelde (een nieuwe) collega dat ze zwanger is. Mijn mentorleerlingen krijgen straks al vervanging voor hun gymdocente (zij gaat begin december met zwangerschapsverlof, zie dit kaartje) en volgend jaar kunnen ze ook iemand anders tijdens de vier uur M&M  (Mens & Maatschappij) voor de klas verwachten als deze docente met verlof gaat. 
Toen ik het kaartje aan het maken was, bedacht ik me dat ik mijn nichtje ook best een kaartje kon sturen. Zij is inmiddels ruim 4 maanden zwanger, maar nog best op tijd voor een zwangerschapskaartje, toch?!
Challenge;
Sketch Saturday - Sketch #380

5 opmerkingen:

Sabine zei

Leuke vrolijke kaartjes! Ik heb de stans ook maar er nog niks mee gedaan... Maar zo gaat het wel vaker toch. Je inspireert mij in elk geval om er ook zon vrolijk kaartje mee te maken Liefs sabine

Ellen zei

Hahaha, bijzonder vruchtbaar. Zolang wij maar niet zwanger worden ;) Leuke kaartjes in vrolijke kleuren. Het silhouette is mooi, zeker ook door het hartje.

Linda van der Velden zei

Wat een leuke kaartjes, lekker vrolijk!

GerJanne zei

Het lijkt wel besmettelijk daar! Je kaartjes zijn super. En zeker kan dat nog. Goed dat je het zegt. ik moet ook nog en kaartje eigenlijk voor een zwangerschap..
Groetjes,
GerJanne

Cathy P. zei

Lovely card for the occasions, Colien! Thanks for using Sketch Saturday's sketch to create your cards. Cathy xx SS DT