Pagina's

Totaal aantal pageviews

zondag 6 september 2015

Washi tape

Al een hele tijd ben ik van plan om wat kaartjes met washi tape te maken. Ik heb ondertussen heel veel rolletjes en tot nu toe gebruik ik ze té weinig op kaarten. Wel plak ik altijd een strookje op de achterkant van een envelop als ik post verstuur. Blijft ie goed dicht zitten én het staat wel leuk. Ook op cadeautjes plak ik vaak verschillende strookjes of gebruik ik het tape om even snel een labeltje te maken aan een presentje of bloemetje. Miranda is een kei in het benutten van de leuke tapejes en op haar blog heeft ze daarom een challenge om meer mensen enthousiast te krijgen en ermee aan de slag te gaan.
Gisteren startte ik met plakken, maar doordat we een erg druk weekend hadden, lukte het me niet om een kaartje af te krijgen. Zojuist gedaan, zodat ik op de nipper mee kan doen aan de challenge.
Dat ik mijn kaartje niet bij daglicht heb kunnen fotograferen, komt omdat ik meerdere kaartjes tegelijk wilde maken... De overige kaartjes zijn dus nog in de maak en show ik later wel. Door de challenge heb ik wel weer alle rolletjes gezien en dat zijn er best veel! Als ik deze af heb, hoop ik dat ik nog eens vaker met de tapejes ga fröbelen.
Challenge;
Sketch Saturday - Week ##3377

11 opmerkingen:

Miranda V zei

Suuuuper leuk dat je alsnog met de tapejes aan de slag bent gegaan en op tijd een inzending hebt geplaatst. Vind ik echt leuk! Je kaart én de basis voor je volgende kaarten zien er top uit. Vrolijke kleuren met een tikkie zwart, zoals we graag van je zien. Je verzamelt al snel een hoop rolletjes hè, ik ken het haha. Zou leuk zijn als dit gelijk een aanzet is om de tapejes er weer vaker bij te pakken. Ik blijf voorlopig verder plakken, dus misschien kan ik je binnenkort weer eens inspireren om ze er bij te pakken. Alhoewel je er zelf ook prrrima mee uit de voeten kunt, laat je wel zien! Bedankt voor je last minute inzending. ;-)

GerJanne zei

Heel gave kaartjes Colien! Als je eenmaal bezig bent gaat het heel leuk en krijg je vanzelf nieuwe ideeën.
ben benieuwd naar de volgende kaartjes met tape..
GerJanne

Gaby Dierx zei

Heel leuk!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Nancy Soetaert zei

Tof washi-kaartje heb je er mee gemaakt! Met je idee met het polaroid-frame kan je vele kanten uit! Supers!
nancy

Sabine zei

Leuke kaartjes, ziet er goed uit! Liefs Sabine

Marleen van der Most zei

Ontzettend leuke kaarten Colien en gaaf gedaan met het washi tape!!
Lieve groetjes, Marleen

Cornelie zei

Erg mooie combi's, en wat een leuke LO! Tof gedaan!

Chantal zei

Super leuke kaarten Colien! Heel mooi hoe je het whasi tape hebt verwerkt :)
Groetjes Chantal

Marjan Küppers zei

Wat een gave serie wordt dit! Echt heel erg leuk, Colien!

Sarah zei

Leuk gedaan, ik ben benieuwd wat je nog met de andere gaat doen ! Liefs ☆ Sarah ☆

Ellen zei

Gaaf, Colien! De poezen zijn zo leuk en de scheef geplakte washi tapejes staan geweldig! Mooi nipperkaartje :)