Pagina's

Totaal aantal pageviews

woensdag 18 mei 2016

Roparun 2016.


Ook dit jaar waren een heel stel van mijn collega's afgelopen Pinksterdagen weer op pad tijdens de Roparun. Dat is een unieke hardloopwedstijd (vanuit Parijs of Hamburg naar Rotterdam) met een even uniek doel: 'Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven'. De Roparun ondersteunt financieel vele (kleinschalige) projecten om het leven van (ex)kankerpatiënten en hun familieleden te verlichten en te veraangenaam. Als 'de Buitenbeentjes' zetten mijn collega's en hun teamgenoten zich in tijdens de run, maar ook met allerlei activiteiten (vooraf) om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit doel. Vrijdagavond is het team vertrokken richting Hamburg, zaterdag einde van de ochtend was de start en maandagmiddag waren ze bij de finish op de Coolsingel. Een geweldige prestatie, waarvoor ze gisteren op school beloond zijn met een bloemetje. 
Ik had de eer om 'een kaartje' aan de boeketten te maken. Dat werden 4 labels, vastgemaakt met een eyelet en vastgeklemd met een houten bloem op knijper, waarop ik nog 2 bloemetjes geplakt heb.
Het was een hele klus, maar weer heel tof om te doen!

Collega Bram nam na deze Roparun afscheid als teamcaptain en vanuit de Buitenbeentjes kwam de vraag of ik een kaartje bij zijn afscheids-cadeautje wilde maken. Ik moest meteen denken aan een stickervel wat ik nog had liggen en dit kaartje ontstond:

Met letterstickertjes plakte ik 'Roparun' (over het woordje marathon) en verder stempelde ik er wat chevrons en spetters op. In de binnenkant kwam symbolisch het woordje finish. De kaart viel goed in de smaak.

4 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

wat een leuke, gepaste projectjes, geslaagd hoor
grtjs,martina
x

Ellen zei

Wat heb je weer veel werk gemaakt van de labels voor aan de bloemetjes van 'onze' Buitenbeentjes! Ziet er echt geweldig uit! En het kaartje voor Bram is ook al zo supergaaf, zo toepasselijk. Top!

Marjan Küppers zei

Veel werk maar zeker wel een eer om dit te mogen doen en je hebt ze super gedaan! Mooi en helemaal toegespitst op de gebeurtenis is ook de kaart voor Bram.

Nicole Parmentier zei

Wat een mooi doel en wat een prachtige kaartjes heb je er voor gemaakt. Helemaal in stijl.. topprestatie!