Pagina's

Totaal aantal pageviews

vrijdag 13 mei 2016

Thinking of you.

Dit kaartje maakte ik voor de uitdaging bij Dutch Card Lovers: herhaald stempelen. Ik heb de spetterstempels van Kars steeds in 3 kleuren afgedrukt. Het tekstje is van Clearly Besotted, wat een heerlijke, bruikbare set is het toch! Tot slot wat bloemetjes erop geplakt. Na 2 mislukte kaartjes (overal inkt, behalve waar ik 't wilde...) vind ik dit kaartje ook niet helemaal geslaagd. Beetje druk en rommelig.... wat vind jij?

Challenges;
Dutch Card Lovers - Herhaald stempelen
Retro Sketches - rs#214

10 opmerkingen:

Ellen zei

Super uitwerking van de repeated stamping opdracht! Bedankt voor het meedoen met DCL.
Groetjes Ellen

Miranda V zei

Ik vind de kleuren samen en het herhaald stempelen heel leuk! Ik denk dat de bloemen er bij net even too much zijn, zonder de bloemen en een kleine verschuiving van de stempels is 'ie minder druk naar mijn mening. Fijn weekend!

Nelly zei

Ik vind hem heel mooi ook qua kleur.
Leuk zo dat herhaald stempelen met deze stempels.

Groetjes Nelly

chantal zei

Kleuren zijn super, rommelig ja op t eerste zicht. Zonder de extra bloemen zou dit een top kaart zijn.
Liefs Chantal

GerJanne zei

Hoi Colien,
Je kaart is misschien wat rommelig, maar als je hem stuurt aan iemand die het even wat rommelig in zijn leven heeft, vind ik het een perfecte kaart! Want dan voeren de vrolijke kleuren toch wel de boventoon.
Ik vind hem leuk.
GerJanne

martina's kaartjes zei

wauw deze is leuk ! ik vind hem helemaal geslaagd, lekker kleurrijk, de kleurtjes passen ook mooi bij elkaar !
grtjs, martina
x

Margot zei

Ik vind 'm gaaf hoor! Maar als ik wat zou veranderen zou ik de bloemen wat verplaatsen, naar daar waar het knoopje zit zodat ze de blauwe rand overlappen..... Bedankt voor het meedoen met de DCL.

Danielle zei

Ik denk ook dat het de bloemen zijn die het voor je gevoel wat rommelig maken. Maar ik vind je stempelwerk en de gekozen kleurtjes erg leuk! Als de bloemen effen waren geweest was het misschien al wat minder druk. Ik zou het een leuk kaartje vinden om te krijgen!

Ellen zei

Ik vind 'm mooi. Doordat er nog erg veel wit over is, oogt de kaart echt niet zo rommelig. Je kleurencombinatie vind ik heel gaaf. Fijn lang weekend (hihihi, jij hebt echt een kort werkweekje na de Pinksteren) xxx

Sarah zei

Ik vind hem ook leuk!
Fijne kleuren samen!
Fijn weekend!