Pagina's

Totaal aantal pageviews

zaterdag 21 mei 2016

Stijn 10 jaar.

Afgelopen donderdag was het feest: Stijn was jarig. Voor hem een stoere kaart (met papiertjes van Action) met wat geld erin voor 'Dagobert Duck' :-) Stijn had wel een wens doorgegeven, hij wilde graag een spannend boek, maar niet té spannend, zodat hij niet kan slapen. Duidelijke wens, maar wel lastig als je dat aan meerdere mensen vraagt, dus om niet een boek dubbel te geven, werd het geld en mag hij zelf een boek uitkiezen. Als tip plakte ik aan de binnenkant 7 plaatjes van Taptoe boeken uit de serie Het geheim van..... Ik ben benieuwd welk boek hij gaat aanschaffen.
Challenge;
MojoMonday - MOJO448

6 opmerkingen:

Mariken zei

Toffe, stoere kaart voor de jarige Stijn! En zelf kiiezen is superfijn!
Gezellig weekend! Xx

Ellen zei

Gaaf kaartje! Leuk papier ook. Waarom zie ik dat nou nooit als ik bij de Action ben? Dan zie ik alleen maar p waar ook glitters op zitten en dat wil ik niet :(

Marjan Küppers zei

Wat een gaaf en stoer kaartje voor de 10 jarige Stijn! Ik zie bij de Action ook nooit zoveel leuks, de papiertjes die er liggen vind ik meestal vreselijk. Leuke verjaarwens, en ... een kind dat nog leest!!

Linda van der Velden zei

Gave kaart! Mooie kleuren bij elkaar en leuk effect met de 'schaduw' achter de letters. Groetjes, Linda

Nicole Parmentier zei

Stoer kaartje! Vooral de schaduwen achter de letters vind ik gaaf gedaan. En niets zo fijn als met een volle portemonnee in de boekenwinkel rondneuzen toch?!

Julee (Vervegirl) zei

Such a cool card. Thanks for joining us at Mojo Monday!