Pagina's

Totaal aantal pageviews

zaterdag 22 oktober 2016

Proficiat, Mariken!

 
Hiep, hiep, hoera voor Mariken! Zij is vandaag jarig en gisteren gaf ik haar alvast dit kaartje. Zo kon ze het nog voor vertrek naar Egypte even bekijken. Het zijn mooie, warme papiertjes uit de laatste IDEE&post, al is dat niet helemaal gelukt om goed op de foto te krijgen...
Naast het kaartje gaf ik haar een klein cadeautje. Dat 'moest' natuurlijk leuk ingepakt worden in een kraft zakje, wat ik heb beplakt met labels van de Action. Ook de brad waarmee het zakje is dichtgemaakt, komt daar vandaan.
Gisteren was ook de laatste schooldag voor de herfstvakantie en tevens de laatste dag van het Biesboschproject voor klas 1. Aangezien mijn projectmaatje in de lappenmand zit, kwam de organisatie hoofdzakelijk op mij neer. Maar gelukkig zijn er een aantal praktische zaken door lieve collega's opgepikt en kwam het allemaal goed. Twee van de 5 dagen waren we daadwerkelijk met de leerlingen in de Biesbosch en het was fantastisch! En nu...... lekker genieten van de herfstvakantie!!
Challenge;

11 opmerkingen:

Marjan Küppers zei

Wat een gaaf kaartje en ook nog een leuk verpakt cadeautje voor Mariken! Zag je foto van jullie project al op FB, leuk hoor dat het zo geslaagd was! En hier is de vakantie maandag weer voorbij, geniet van die van jou!

Bij Oma Dee zei

Wat een leuk kaartje Colien. Geniet al een paar dagen van die leuke foto's van jullie Biesboschproject. Fijne vakantie!

Nicole Parmentier zei

Wat een leuk kaartje voor Mariken! En de Biesbosch foto's zijn ook super, klinkt als een zeer geslaagd weekje! Je hebt je herfstvakantie dubbel en dwars verdiend, geniet er van!!

Nicole Parmentier zei

Wat een leuk kaartje voor Mariken! En de Biesbosch foto's zijn ook super, klinkt als een zeer geslaagd weekje! Je hebt je herfstvakantie dubbel en dwars verdiend, geniet er van!!

Ellen zei

Je hebt een topprestatie geleverd! Het was echt een geweldige week, perfect georganiseerd. Mariken en ik waren ook helemaal blij met onze gezamenlijke excursies. Graag over twee jaar weer op deze manier ;) Je kaartje voor Mariken is hartstikke leuk, feestelijk met zo'n cupcakeje erop. Het kaartje voor Lot en Mike had ik even gemist. Erg gaaf is ie, leuke schets. Geniet van je vakantie xxx

GerJanne zei

Wat een leuke kaart. Tikje stoer door het kurk. Mooi met het bloemetjespapier als achtergrond.
De foto's zien er leuk van het project. Een hele klus om dat te organiseren, lijkt me. Maar als ik Ellen en Mariken hoor ( op de blogs) moet het super geweest zijn.
Kun je met een prettig gevoel de herfstvakantie ingaan, lijkt me.
Geniet ervan,
GerJanne

Danielle zei

Wat een leuke kaart met die cupcake, mooi gedaan! En ook het cadeautje is leuk verpakt. Ik heb de labels ook van de Action, super handig voor een snel en toch leuk cadeautje. Geniet van je vakantie!

Linda van der Velden zei

Jammie wat een lekker kaartje! Mooie kleuren weer :). En een cadeautje ziet er zo nog leuker uit! Je projectdagen klinken geslaagd! Groetjes, Linda

Janis Lewis zei

Fun! Thanks for joining us at Paper Play Sketches! ~DT Janis

Amy Ottmers zei

Super cute!!! Thank you for joining us at Paper Play Sketches, good luck!!! Amy DT

Georgiana zei

Yum! Thank you for joining our Sketch Challenge this week at Paper Play Sketches.

Stay Creative,
Georgiana
• Carson's Creations •
Paper Play Sketches DT