Pagina's

Totaal aantal pageviews

zondag 30 oktober 2016

Just for you.

Wat een heerlijke herfstdag weer, zeg! Vanmiddag nog maar eens een flinke wandeling gemaakt met de honden, echt genieten in het zonnetje! Deze kaartjes maakte ik gisteren, beide met materialen uit de laatste IDEE&post in combi met de 'Knitting'-embossing folder van Marianne Design. Die hierboven gaat in de verkoop voor het goede doel.
En deze maakte ik voor mijn schoonmoeder. Zij heeft afgelopen week afscheid moeten nemen van één van haar Cairn terriers, heel verdrietig. Het kaartje was/is zeker gewaardeerd.
De herfstvakantie zit er weer op, vandaag al de nodige voorbereidingen getroffen om morgen weer te starten aan een drukke werkweek. Tja, het komt met pieken in het onderwijs.....
Challenge;
Freshly Made Sketches - FMS3260

8 opmerkingen:

Nancy Soetaert zei

lief kaartje voor je schoonma, ook het andere is mooi. Ik ben vandaag met dezelfde schets aan de slag geweest, helemaal anders, leuk toch hé!
Fijne werkweek volgende week. Bij ons is het nu een weekje herfstvakantie voor de kinderen.
groetjes
nancy

Sabine zei

Wat een mooie kaarten! Je kaartje voor je schoonmoeder is prachtig Liefs Sabine

Nicole Parmentier zei

Wat een lief kaartje voor je schoonmoeder en ook het andere kaartje is prachtig. Ze zijn beide stoer en warm, mooi!

Angelique zei

Mooie stoere herfstkaartjes, wat is die embossingfolder leuk. Lief om je schoonmoeder even een hart onder de riem te steken.
groetjes Angeliqu

Margriet Tournier zei

Leuke kaarten Colien, al was de aanleiding voor de 2e kaart minder. )-: Werk ze weer met plezier deze week!

Groetjes,
Margriet

Kim S zei

Two wonderful cards. Love the plaid and newsprint on the autumn card - and the second is so perfect for your mother's loss. Thank you for playing along with us at Freshly Made Sketches.

!neke zei

Mooie herfst kaarten !!!!!
Die voor je schoonmoeder erg goed !

Marjan Küppers zei

Mooie, vrij sobere en wat stoere kaarten door de kleuren en vormgeving, ik houd wel van eenvoud! Fijn dat je schoonmoeder de kaart waardeerde, heel attent van haar schoonmoeder. Ja meid, inderdaad ... in het onderwijs komt het met pieken, we gaan weer een drukke tijd tegemoet komende maanden met alle feesten, rapporten enzovoort.