Pagina's

Totaal aantal pageviews

maandag 17 oktober 2016

With love.

Vandaag nog een kaartje met de restjes uit het Carta Bella blokje uit een vorige IDEE&post. Simpele sketch opgezocht, wat spettertjes en glimsteentjes erbij en een algemeen tekstje, zodat het kaartje voor meerdere gelegenheden gebruikt kan worden. 
Zo meteen start de laatste week voor de herfstvakantie en dat is op onze VMBO-school traditiegetrouw de projectweek voor leerjaar 1. De eerste klas leerlingen hebben geen boeken nodig, maar zijn de hele week bezig met het Biesbosch-project. Ze gaan zelfs 2 dagen op excursie: een dag naar het MuseumEiland in Werkendam en ze worden een dagje gedropt op Jannezand, een eiland midden in de Biesbosch, waar ze wilgen gaan knotten, vogels spotten en waterdiertjes scheppen. Mijn mentorklas 1B3 vindt het een spannende week, maar ik, als projectleider, ben ook heel benieuwd hoe de week gaat lopen!
Challenge;
CAS(E) this Sketch! - CTS194

8 opmerkingen:

Ellen zei

Mooie kaart, Colien, in echte hetfsttinten! Ja, het wordt een spannende week met het Biesboschproject voor klas 1. Ook mijn klas vindt het spannend. Ik vind vooral de woensdag spannend. Naar het nieuwe museum, nog niet geweest, dus hoe zal het daar zijn en wat moet daar allemaal gebeuren? Komt vast goed! Succes vandaag met de start van het project!

martina's kaartjes zei

ziet er leuk uit ! mooi gedaan
grtjs,amrtina
x

Sabine zei

Wat een leuke kaart! En ik geloof het graag dat ze dat spannend vinden, zo'n projectweek. Ik was vorige week voor het eerst bij Werkendam. Ik vond het geweldig! Liefs Sabine

GerJanne zei

Hoi Colien,
Je kaart is top. Heel mooie uitwerking van de sketch. Warme kleuren.
Heel veel plezier deze week met je project en dan vakantie! Super vooruitzicht. Wij hebben het nu, deze week. Ook heerlijk!
Succes met je mentorklas!
GerJanne

Leigh Penner zei

Great take on the sketch!

Marjan Küppers zei

Mooie stoere uitwerking, Colien! Succes met het projectweekje, hoop dat de kids veel opsteken en jullie het ook leuk hebben :)

Nicole Parmentier zei

Leuk stoer kaartje! En stoer Biesbosch project! Ik las al zoiets bij Mariken, lijkt me heerlijk zo een weekje lekker uitwaaien en even iets anders dan schoolboeken!

!neke zei

Mooie kaart !
Succes met de projectweek !!!!