Pagina's

Totaal aantal pageviews

donderdag 1 december 2016

Kerstkaart(en) 2016 #48.

Tadaaah... het is december! Sinterkerst en oudennieuw zijn weer in de maand. ✨ Bij 52 Weeks to Christmas kun je de hele dag nog meedoen met de lopende challenge: maak een kerstkaart zonder traditioneel kerstpapier. Aangezien ik voor het kleurenkaartje van gisteren nog een papierblok van de Action op tafel had liggen, ben ik daarmee verder gegaan. Het is 'Party inspiration mix & match' papier, heel leuke dessins in oranje en turquoise. En prima in combi met de Card Toppers en de 'gehaakte' ster van Marianne Design.
Je kunt tot vanavond je kerstkaart zonder kerstpapier linken op het 52WTC blog. Doe dat rechtsboven in de hoek. Je wekelijkse kaartje kun je onder de voorbeeldkaartjes van Epie en Yvonne linken. Het blog is in een nieuw, eigentijds jasje gestoken, neem gerust een kijkje, ook als je geen linkje plaatst.
Bedankt voor alle lieve reacties op het berichtje over Briep. De sterilisatie ging voorspoedig, maar ook is er een bult op haar kop verwijderd. Bij vorige dierenartsbezoekjes, voor de inentingen, hadden we ook al gevraagd of het kwaad kon. Toen werd gezegd van niet, maar nu leek het de arts toch beter om te verwijderen. En daardoor kreeg ze, naast het rompertje, alsnog een kap. Het weefsel is opgestuurd naar het lab, nu de uitslag afwachten...
Challenges;
Christmas Card Challenge - Anything goes
Mojo Monday - MOJO476 

7 opmerkingen:

Nancy Soetaert zei

Sinds gisteren ontdekt dat oranje op kerstkaarten kan ;-)
Jij bewijst dit hier ook weer met je mooie kaartjes!
ziet er een serieuze hechting uit bij jullie Briep. Hopelijk snel weer tiptop.
Fijne dag
Nancy

Sabine zei

Fijn dat alles goed is gegaan met Briep! En gelukkig wennen ze snel genoeg aan zo'n kap. Je kaartjes zijn erg leuk! Liefs sabine

Wanda Cullen zei

What a beautiful pair of holiday cards and a great take on the Mojo sketch! Thanks for joining us in the challenge this week!

Ellen zei

Ahhhhh die Briep, een rompertje en een kap... das niet echt leuk! Hopelijk valt het mee voor haar (en jullie ;-)). Gave kerstkaartjes! Die toppers zijn echt top.

Diny zei

Wat een prachtige kaartjes Colien!
Groetjes Diny

Nicole Parmentier zei

Ach goss, arme Briep... Hopelijk is het niets raars.. Je kaartjes zijn leuk in deze kleurtjes, lekker vrolijk!!

Debbie zei

Beautiful cards!
Thanks for playing along at Christmas Card Challenges!!
Debbie (CCC DT)
Debbie's Dash of This and That