Pagina's

Totaal aantal pageviews

maandag 19 maart 2018

Reminder 4-Season Challenge + nieuws!

Vandaag de reminder voor de lopende challenge op het 4-Season Challenge-blog: maak een schommel- of wiebelkaart. Er kunnen nog wel wat inzendingen bij, dus doe mee!!
Hier zie je mijn voorbeeldkaart, maar eerst even een nieuwtje: Het woord SWAP is verdwenen in onze blognaam. Hoe komt dat? Zoals je al bij Larissa op haar blog hebt kunnen lezen is ze gestopt met dit blog. Ze vindt het jammer (en wij ook), maar heeft besloten even een stapje terug te doen. Wij, Nelly en ik, zijn bij elkaar gaan zitten en hebben bedacht om niet langer 'te swappen' , dus geen pakketjes voor elkaar te maken (we hebben spulletjes genoeg, hihi), maar wel door te gaan met de challenges. Dus nog elke 1e maandag van de maand hebben we een nieuwe uitdaging voor je met telkens een kaart en een kleingheidje als prijs.
De challenges hebben we al tot het einde van dit jaar bedacht. Daarbij houden we wel rekening met de seizoenen, we zijn tenslotte een 4-Season Challenge Blog....
Natuurlijk blijft het nog wel een verrassing wat de uitdagingen zijn en zul je elke maand even moeten langskomen ;)
Verder nodigen we de winnaar van de top 3 uit om bij een volgende challenge gastdesigner te zijn en een voorbeeldkaartje te maken. Een extraatje bovenop de prijs. En de gastdesigner mag dan ook gewoon meedoen, geen probleem.
Dus bij deze de oproep om een schommel- of wiebelkaart te maken, anders is de winnaar al bekend met de ene inzending die er nu is.;) 


12 opmerkingen:

Ellen zei

Superleuk jouw aardbeienwiebelkaart! Wat goed dat jullie met z’n tweeën doorgaan met het 4-Seasons Challenge Blog! Veel succes met deze nieuwe opzet.

Sarah zei

Leuk kaartje.
Tof dat jullie doorgaan en het idee om niet te swappen, vind ik ook tof. We hebben allemaal al zo veel... daarom ook de uitdagingen van Margo en ik... ik weet niet of ik nog tijd vind om mee te doen...

Nicole Parmentier zei

Leuk dat jullie doorgaan als challengeblog! Ik ben het meteen gaan volgen dus doe ook vast een keer mee. Deze wiebelkaart is superleuk!!

Jantine zei

Mooie schommelkaart, Colien. Staat nog op mijn “to-do” lijstje.
En leuk dat jullie wel doorgaan, zonder swap.
Groetjes,
Jantine

Daphne zei

Oh Oh, ik wil nog zo graag meedoen, heb nog nooit een schommelkaart (of wiebelkaart) gemaakt, maar het obtbreekt mij nog aan tijd.
Ik a mijn best doen, deze van jou geeft zoveel inspiratie.

Marjan Küppers zei

Gaaf is jouw schommelkaartje, ze blijven leuk en dit is een erg leuke uitvoering met de aardbeitjes!!

Marijke zei

Wat een leuk kaartje en wat fijn dat jullie dan toch door gaan met de challenges. Groetjes Marijke.

Francisca zei

He wat een leuk initiatief . Ik ga zeker proberen om mee te doen .
Het is hier nog steeds zeer koud dus tijd genoeg om binnen wat te knutselen .
Tot gauw
Francisca

GerJanne zei

Na deze week heb ik twee weken vakantie. Dan moet het lukken om weer een schommelkaart te maken. Leuk mode en de ontvangers vinden het leuk!
Jouw kaart is erg leuk. Ik krijg zin in de zomer....
Leuk dat jullie doorgaan en ik denk dat het goed is hoe jullie het nu gaan doen. Wie eet komt Larissa nog terug als de bruiloft achter de rug is en ze het wat rustiger heeft...
GerJanne

Nelly zei

Superleuke schommelkaart.
En maar hopen dat ons challenge blog een succes word.

Groetjes Nelly

!neke zei

Helemaal leuk deze kaart !!!
Jullie challengeblog wordt zeker een succes....
Nu hoor ik je bijna denken.....moet je ook meedoen !!

Annemarie en Merit zei

Wat een geweldig leuke schommelkaart heb je gemaakt Colien, super met die aardbeien! Het staat nog op ons to do lijstje om een schommelkaartje te gaan maken, zodat we gezellig mee kunnen doen met de challenge!

Groetjes, Merit en Annemarie