Pagina's

Totaal aantal pageviews

maandag 26 maart 2018

Vrolijk Pasen.

Vandaag laat ik je een vrolijk Paaskaartje zien. Ik maakte het gisterochtend, ik móest even fröbelen. Het was een drukke week met aansluitend een bomvol weekend en de knutselspullen riepen ;) Er waren vorige week praktijk-proefexamens in klas 4 en tentamens in klas3. Een berg werk aan voorbereiding en ook na afloop veel nakijkwerk. Maar het is gelukt.
foto van Workshops tbv Alpe d'HuZes.
Donderdagavond had ik tot 21.00 uur herhalingcursus instructeurs reanimatie/AED. Vrijdagavond had ik bardienst in Xinix bij een optreden van bluesrockband. En afgelopen zaterdagmiddag was de workshop Paasbloemwerk maken. 's Morgens heb ik samen met Rolf alles klaargezet en wat voorbeeldstukken gemaakt. Dankzij sponsors en een hoge opkomst (27 deelnemers) hebben we een mooie opbrengst kunnen scoren. Het bedrag is inmiddels gestort op de actiepagina van Rolf.
foto van Colien Duister.
Gisteren had Rolf een optreden met zijn band. Het was heel gezellig met vrienden, heerlijk relaxt muziek luisteren. Het weekend is dus voorbij gevlogen, op naar de volgende drukke week. Vandaag na de lessen nog EHBO herhaling... Maar vrijdag is een Goede vrijdag, lekker lang weekend voor de boeg!
Challenges;
CAS on Friday - Easter
CAS(E) this Sketch! - CTS#264

13 opmerkingen:

Ellen zei

Pffffff.... ik word al moe als ik alleen maar lees hoe druk jij het de afgelopen week én het weekend gehad hebt. Gelukkig ook veel leuke dingen, daardoor houd je het waarschijnlijk vol. Heerlijk dan om even te freubelen, even een rustmomentje. Het is inderdaad een super vrolijk paaskaartje. Wat de kleur geel al niet doet :-)

Daphne zei

Sjonge.....Ik werd er moe van, toen ik je berichtje las....pff.

Wat een heerlijk vrolijk kaartje!!
Normaal ben ik niet zo van geel, maar deze is echt super lief.

Annemarie en Merit zei

Wat een drukte allemaal he, hier werden we ook een beetje geleefd afgelopen week en weekend..
Dan SNAK je soms naar knutselspullen, jij hebt mooi nog even wat tijd gevonden. en een super lief kaartje gemaakt, wat een schat van een (paas)haas/konijn.

Hoop morgen en woensdag wat te knutselen (dan heeft Merit haar weekend weer, dus gezellig).

fijne dag liefs Annemarie en Merit

Leigh Penner zei

Oh, this is so cute! Super sweet take on the sketch!

Rimmie zei

Leuk vrolijk paaskaartje.
Grappig zeg die vlakjes zo.

Groetjes

Rimmie

Marjan Küppers zei

Nou, klinkt zeker als heel druk, maar zo te horen ook leuk en dan is het minder erg. Gaaf kaartje, zo cute dat haasje/konijntje! Je stuk ziet er erg mooi uit.

Henriët zei

Zo herkenbaar zo'n druk schema! Soms heb je van die weken....
Heerlijk om dan even een knutselmomentje te pakken.
Mooie gele papiertjes heb je gecombineerd. En de paashaas staat er bij te stralen. Mooi hoor!
Groetjes van Henriët

Mariken zei

Over druk hebben gesproken...
Maar de EHBO is voorbij, en het was nog leerzaam en gezellig ook! Nog drie dagen, ff doorbijten, dan ben je vrij! O, nee, jij nog maar twee!
Je kaartje is superleuk, lenteachtig en vrolijk! Fijne avond!

Nicole Parmentier zei

Jhee waar haal jij die bult energie vandaan? Je slikt toch niks geks hè?! ha ha. Maar fijn hoor, als je weekend zo vol zit met leuke dingen. En er dan ook nog zo een geweldige kaart uit persen.. respect!!

Sabine zei

Wat een lief kaartje en wat een mooi paas-stuk Liefs Sabine

GerJanne zei

Ik kan me helemaal voorstellen dat je even moest freubelen in al die drukte! Het is een gaaf kaartje! Het paasstuk met die eierschalen is ook mooi.
Nog even doorbijten en dan lang weekend!

Hermien zei

Drukke boel Colien, af en toe op de rem trappen en je rust momentje pakken! Je kaart is super leuk ook je bloemstuk ziet er mooi uit.

Groetjes Hermien

Blankina zei

Zo druk en dan toch tijd hebben om zulke mooie kaartjes te maken, schattige vrolijk paas kaartje, mochten we elkaar niet eerder "spreken" alvast fijne Pasen! groetjes Blankina