Pagina's

Totaal aantal pageviews

dinsdag 6 maart 2018

Veel geluk.

Zondag voelde ik me niet erg lekker, misschien toch een tikje van de griep meegekregen? Rolf was toen al een week ziek, dus waarschijnlijk had hij me toch aangestoken. Al loop ik op school = werk natuurlijk ook elke dag gevaar... Maar het was mooi weer, dus toch een fijne wandeling met de honden gemaakt. Helaas knapte ik niet echt op. Stilzitten is lastig voor mij, dus zocht ik iets ter afleiding. En dat werd kaartjes maken, hoe verrassend ;) Leuke sketches en challenges opgezocht, IDEE&post erbij gepakt en knippen, snijden en plakken maar.. Dit was 1 van die kaartjes, het andere zie je morgen, de 3e is nog steeds in de maak, want ook gisteren was ik niet fit. Wel naar school = werk geweest, m'n lessen gedraaid, nog kort wat nawerk gedaan en toen weer lekker (met gloeiwangen, suizende oren, keel- en hoofdpijn) naar huis..... Ben benieuwd hoe het vandaag zal gaan. Dit kaartje gaat in ieder geval mee, het is voor Claire, een collega die net verhuisd is.
Challenge;
Match the Sketch - MtS218

12 opmerkingen:

Daphne zei

Vooral je zin "op school=werk loop ik natuurlijk ook elke dag GEVAAR"....hoe niet leuk het ook voor je Is, dat je niet fit bent, ik.moest er erg om lachen.

Lief kaartje, een sketch is altijd zo fijn om je op weg te helpen, helemaal als je niet fit bent, verstand op nul en lekker een beetje klungelen.
De kleuren zijn zo Mooi bij elkaar.

Pas op jezelf, want ik ben ook een dikke week niet fit geweest. Niet ziek genoeg voor mijn bed, maar ook niet fit om de dagen door te komen.
Bah!!

Sarah zei

Mooi kaartje. Zo sluimerend je niet goed voelen is ook niet tof. Verzorg je vandaag maar heel goed!

martina's kaartjes zei

helemaal leuk is deze geworden ! mooi, dat kurk
hier ook, je 's morgens opkrikken en hopelijk de dag doorkomen zonder kleerscheuren... pfff vandaag al iets beter (of is dat of het nog maar ochtend is... ?) we zien wel
grtjs,martina
x

Annemarie en Merit zei

Wat een lief vrolijk kaartje..
Beste ermee meid ..en hopen dat het beter gaat vandaag,
Liefs Annemarie en merit

Jantine zei

Wat vervelend dat je niet lekker bent. Ik weet nou niet wat erger is: echt de griep (want daar ben je knap beroerd van) of zo halfbakken...pas goed op jezelf in elk geval! Ik loop wat blogposts achter, probeer wat minder online te zijn om zo meer tijd te hebben voor lezen en knutselen :-), maar je hebt weer leuke dingen gemaakt.
Wat grappig dat K&K hetzelfde bedacht had als de liftchallenge! Het is wel heel erg leuk dat repeat-stamping!
Je kaartje met de materialen ven I&P is ook weer erg geslaagd. Je bent lekker bezig, ondanks je grieperigheid.
Veel beterschap!
Groetjes
Jantine
PS Ik moest (sorry) ook wel lachen om die regel van GEVAARlopen op school=werk. Je hebt natuurlijk wel gelijk, maar het klinkt heel grappig.

sabine mayer zei

Hallihallo,
vielen Dank für Deine Teilnahme bei „Match the Sketch“ und für Deinen tollen Beitrag dazu- Deine Karte ist sehr hübsch geworden.
Liebe Grüße aus Sabines-Kreativecke

Nadine zei

Love it! Thanks for playing with us at Match the Sketch!

GerJanne zei

Hoi Colien,
Je kaart is een heel gave uitwerking van de sketch.
En wat vervelend dat je je nu niet lekker voelt, net nu het mooi weer wordt. Hopelijk zet het niet door en voel je je snel weer beter.
Groetjes en hou je taai!

Fanny zei

wunderschön geworden, danke für deine Teilnahme bei Match-the-Skech! LG FANNY

Nicole Parmentier zei

Knap hoor dat jij met je griep-hoofd nog zo een leuk kaartje weet te maken! Ik hoop voor je dat het niet doorzet. Beterschap en pas goed op jezelf!!

Mariken zei

Gezellig kaartje voor Claire! Ik heb je vandaag lekker bezig gehouden met mijn sleutelzoektocht hè...blij dat ik ze heb! Gaat het inmiddels al een beetje beter? Trusten voor zo!

Petra-loves-paper zei

Mooi kaartje voor Claire. Beterschap!