Pagina's

Totaal aantal pageviews

zondag 23 december 2018

Kerstknutsels.

Afgelopen vrijdag was de kerstviering op school = werk. Maar eerst kwamen we nog even met de mentorklas bij elkaar. Nog even wat drinken en snoepen en daarna gingen we naar de gymzaal voor de Grote Tony Chocolonely show. 
Voor mijn mentorleerlingen had ik zakjes gefröbeld met daarin een kerstkaartje, een houten kerstfiguurtje en wat chocolaatjes. 
Ik ontving de leerlingen in een sfeervol lokaal met knapperend haardvuur, lichtjes en kerstmuziek. Helaas was mijn duo Marjon ziek, dus stuurden we haar klassikaal nog een beterschaps-kerstgroet.

De kleine presentjes had ik verpakt in kraft (golfkartonnen) enveloppen die ik kreeg van een collega. Zij vond ze bij het leegruimen van het voormalig kantoor van haar vader. Het zijn 3 dozen vol en ze had goed in de gaten dat ik er wel iets mee kan ;)
Vandaag een rustig-aan-dag: na een volle week met het gala van afgelopen donderdag, mijn vrijwillige bardienst op vrijdag en gisteren een hele ren-vlieg-dag (optreden van Rolf, uit eten met mijn jarige schoonmoeder Ellen en vervolgens naar Within Temptation in Tilburg) ga ik eerst thuis eens wat aanrommelen/opruimen. Maar ook fröbelen voor uiteenlopende gebeurtenissen, want er zijn baby's geboren en morgen hebben we een uitvaart.....

7 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Daar ging iets niet goed.;) Wat ik zeggen wilde, wat een leuke en lieve attentie voor jouw leerlingen en wat een gezellig sfeertje in jouw klas.
  Fijne dagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn dit leuke pakjes! En zo'n goed idee, dat haardvuur.
  Geniet van je zondag!
  Groetjes, Nele

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tsjonge zeg, wat een drukte en wat een uiteenlopende gebeurtenissen! Verjaardag, geboorte, ziekte, overlijden.... Gelukkig dat je nu vakantie hebt. Het ziet er allemaal wel heel gezellig uit wat je hebt gemaakt en hoe je de klas had versierd. Sterkte morgen en een fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldige pakjes voor jouw kids! En jeetje, geboortes, een uitvaart...tegenstrijdigheden...Pak zelf ook wat rust!
  Fijne dagen, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heeeel leuk deze kerstcadeautjes voor je leerlingen Colien en zo te lezen een geslaagde kerstviering
  Ook bedank ik je heel erg voor het prachtige kerstkaartje wat je naar mij stuurde en zeker die lieve wensen doen me erg goed... ...zo leuk ...ik geniet daar heel erg van ...
  lieve groetjes
  Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een gezellig sfeervol klaslokaal en wat heb je jouw leerlingen weer lekker verwend! Ik hoop dat je ondanks de uitvaart hele fijne feestdagen hebt!

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien