Pagina's

Totaal aantal pageviews

zaterdag 29 december 2018

Tatum jarig.

In deze kerstvakantie is Tatum jarig, zij is één van mijn mentorleerlingen. Voor haar dit kaartje met plaatje en papiertjes van Jabbertje, lekker vrolijk. Dat past wel bij haar, want ze is een gezellige meid. Helaas was het kaartje niet op tijd, maar ze was wel erg verrast dat er in de vakantie een leuk kaartje kwam.  
Voor ons is het een rare vakantie. We begonnen maandag al met een uitvaart, of afscheid, zoals de overledene graag wilde. En ik voel me echt slecht, heb de eergisteren de achterdeur dichtgedaan en Briep d'r staart zat er nog net tussen: topje eraf. Meteen naar de dierenarts, die heeft het goed strak verbonden en ze moest gisteren geopereerd worden. 
Aan het bijkomen van de narcose.
Er zijn nog wat wervels weggehaald, zodat er vel overbleef om de wond te hechten. Ze had zo'n mooie pluimstaart en dat heb ik verknalt :( Wat een enorme blunder zo aan het einde van het jaar. Ben aardig uit mijn doen.....
Challenge;
Sweet Sketch Wednesday - Pick you favourite sketch of 2018

11 opmerkingen:

 1. Ach Colien, dat is naar!!!!!
  Wat een stom ongeluk, maar zijn ongelukken dat niet altijd?!
  Niet schuldig voelen, accepteer zoals het nu is.
  Je hebt het heel goed opgelost! Meteen dierenarts en meteen operatie, kortom, handelen.
  Ze had een mooie pluimstaart, maar hee.....kijk eens naar haar mooie koppie!
  Het komt goed, je went er zo aan (Wij hebben een kater zonder staart, ik zie het niet eens mee, echt, het komt goed)

  Je kaart is leuk, wat lief om die op te sturen in de vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou, opbeurender dan Daphne kan ik niet zijn. Ik kan me wel voorstellen dat je je er naar door voelt. Hopelijk voelt Briep zich snel weer helemaal goed, dat heeft dan ook z'n weerslag op jou en voel jij je ook weer beter.
  Je kaart is enig. Ik heb ook de Jabbertje spullen besteld. Nu nog even tijd vinden...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh Colien wát sneu voor Briep en jou! Ik kan me de knoop in je buik heel goed voorstellen maar het komt vast helemaal goed dankzij het snelle bezoek aan de dierenarts en in 2019 wordt je vast weer kwispelend begroet met een kleinere mooie pluimstaart!
  Lieve groetjes, XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O.. wat naar... Tja en dan voel je je schuldig... Maar things happend... Belangrijk is dat jullie goed voor elkaar zorgen en gezellig wat knuffelen en dan komen jullie er beiden wel weer bovenop.
  Je kaartje is lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ach, wat sneu. We zagen Briep al voorbij komen op Facebook en instagram. We vinden het zo zielig voor haar en ook zeker voor jou. Wat voel je jezelf dan ellendig hè. Maar je hebt gelukkig snel en goed gehandeld en nu wordt ze zeker weten heel goed verzorgd door haar lieve baasjes!! Samen komen jullie er wel weer bovenop!
  Je kaartje is erg lief Colien, leuk gemaakt!

  Lieve groetjes, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, ik had het ook gelezen en voel met je mee! Wat is dat naar en voel je je rot, maar dat soort ongelukjes gebeuren soms! Gelukkig zag ik een foto van een vrolijke Briep! Je kaartje voor de jarige is superleuk en lief! Hou je goed! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aah wat zielig voor Briepie en wat naar voor jou, wat zul jij je schuldig voelen... een ongeluk zit in een klein hoekje, een extra kluifje en heel veel knuffels, dan komt het vast weer goed tussen jullie twee. Leuk kaartje heb je voor je mentorleerling gemaakt, dat had ze vast niet verwacht in de kerstvakantie, ze boft maar met zo'n leuke docent! Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ach wat rot. Maar ze vind je vast niet minder lief. Je bent nog steeds de leuke baas die alles voor haar hondjes over heeft. Extra veel knuffels doet goed. & voel je niet schuldig. Je hebt goed gehandeld.
  Je kaartje is lief voor je leerling. Die is vast heel erg gewaardeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ahhhhh Colien, ik voel met je mee. Raar toch, dat een mens zich zo schuldig en rot kan voelen door iets waar eigenlijk totaal geen sprake is van schuld?! Dit is gewoon pech, domme pech. Briep vindt jou hierdoor vast niet minder lief. Kaartje voor je mentorleerling is trouwens leuk en vrolijk. Houd je haaks xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een ongeluk zit in een klein hoekje Colien dat blijkt wel weer. Maar ik zag op facebook dat ze zich alweer beter voelde, en zo kwiek in de lens kijkt of ze wil zeggen je kon er niets aan doen baasje!
  Je kaartje voor je leerling vind ik prachtig.

  Groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh wat een pech voor Briep!! Arme hond, maar het is een ongeluk en daar kan jij echt niks aan doen. Daarom is het ook een ongeluk. Niet schuldig voelen lieve Colien, je zorgt HARSTIKKE GOED voor die honden. (Maar ik snap het wel, ik zou me ook schuldig voelen.) Ik zag Briep al weer rondrennen op Social Media, gelukkig.

  Knuffel,
  Margriet

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien