Pagina's

Totaal aantal pageviews

maandag 10 december 2018

Workshop Willy Duit

Tijdens het Knutsels en Kadootjes weekend kwam Willy Duit op zondag 4 november een workshop 'Kerstkaartjes maken' verzorgen. Ik bedacht me dat ik nog niet heb laten zien wat we gemaakt hebben, dus bij deze....
Het was erg gezellig en Willy had verschillende kaartjes voorbereid en 3 verschillende inkt-technieken bedacht. Deze met de beer is gemaakt met Distress Oxide inkt en behalve met water te spetteren (waardoor je mooie vlekjes krijgt), hebben we gedept met keukenpapier met een patroontje, waardoor je een soort afdruk in de inkt krijgt.
 
Deze maakten we met Gesso, heel veel verschillende stempels en een soort Brusho poeder. Zelf vind ik de achtergrond erg mooi, maar het stempeltje van het jongetje iets minder....
En tot slot deze vrolijke kaart: gemaakt met alcohol-inktjes. Hier ben ik weg van. Niet traditioneel kerst, erg gaaf met die knal-kleuren. En weer 3 kerstkaartjes aan de voorraad toegevoegd. Het wordt tijd om ze te gaan versturen, even kijken wanneer dat gaat lukken. Afgelopen weekend waren we weg met de familie, dat was op uitnodiging van mijn ouders ivm hun huwelijksjubileum. Het waren gezellige dagen! Op naar een drukke (werk)week. Vandaag en morgen ben ik tot laat op school = werk, want dan zijn er kerstworkshops tbv het goede doel.  En vrijdag en zaterdag organiseer ik 2 x een workshop tbv Alpe d'HuZes, genoeg te doen!

5 opmerkingen:

 1. Erg mooi, alle drie
  Hewl verschillend ook.
  De 2de herken ik echt Willy in, dit een techniek die zij veel toepast.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh wat mooi en leuk en gezellig! Ja, van die laatste ben ik ook helemaal weg! Prachtig zeg!
  Succes met alle drukte, beetje veel!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel bijzondere kerstkaarten, Colien. Echt anders dan anders!
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi zeg! De beer heb ik bij Gerjanne volgens mij ook voorbij zien komen, ik was er toen ook helemaal weg van. Nu weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahhh leuk om ze ook hier te zien :) En wat zijn ze mooi geworden hè? Super leuk je weer ontmoet te hebben!

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien