Pagina's

Totaal aantal pageviews

zondag 5 mei 2019

Happy Birthday, 60.

Vandaag laat ik jullie een tweede kaartje met 60 erop zien dat ik maakte in opdracht van een collega. Het is weer een CAS kaartje geworden, met de meeste materialen van Marianne Design. Laatste dag van de meivakantie/het weekend. Ik rijd straks richting Papendal om Rolf zijn spulletjes voor Alpe d'HuZes op te halen. Rolf is al op de fiets, het is tenslotte maar 80 km, haha.
De meivakantie zit er bijna op. De tweede week heb ik goed benut met verschillende klussen. Eerst ben ik begonnen met het in-oliën van onze tuinset: wat een opknapper! Daarna was de voortuin aan de beurt, dat is een soort van 'vergeten gebied', ik besteed mijn tijd liever in de achtertuin. Maar aan de voorkant stond het helemaal vol met zevenblad, waardoor de leuke plantjes verstikt werden. Ik heb er een volle container uitgehaald, nu is het een kwestie van bijhouden en er staat al een tray nieuwe plantjes klaar om gezet te worden...
Ik heb in de woonkamer ook nog een akelig klusje uitgevoerd (en ben eigenlijk nog bezig...) wat al een tijdje op mijn lijstje stond. De voegen in onze natuurstenen kwartsiet vloer begonnen slecht te worden en dat ziet er niet mooi uit. Dus op de knieën en voorzichtig bikken. Daarna opnieuw voegen, inwassen en het ziet er nu een stuk beter uit! Een intensieve klus, maar het knapt er wel van op! Rolf had een tijd geleden de hal al gedaan en daar waren we erg blij mee. Deze oersterke tegels verslijten we never, dus de moeite wel waard. Het is even bikkelen (letterlijk), maar dan heb je wel wat! Volgende week nog een stukje en dan is het weer netjes.
Challenges;
Freshly Made Sketches - FMS386

Color Throwdown - ctd541

6 opmerkingen:

 1. Mooi kaartje! Flinke klusjes deed je!
  Wist je dat je van zevenblad heel lekkere soep kan maken? Net zoals brandnetel... We zien het als onkruid maar het zijn heilzame kruiden en zo'n soep is lekker! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De mei vakantie is echt een vakantie voor dit soort klusjes, of beter, klussen!!
  Leuke kaart weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi kaartje met deze schets! En wat ben jij goed bezig geweest deze week! Voel me nu wel een beetje schuldig dat ik het ramen wassen oversloeg vanwege een buitje... maar ja, ik had ook geen meivakantie..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Great card using the sketch and the colors! Thanks for playing along with us this week!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. What a great card! Love those sweet white flowers! Thanks for joining us this week at Freshly Made Sketches!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gorgeous card - the trio of white flowers are so classy. Thanks so much for joining us at Freshly Made Sketches.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien