Pagina's

Totaal aantal pageviews

maandag 13 mei 2019

Moederdag #1

Gisteren was een hectische dag: 2 Moederdagbezoeken en een zieke Briepie. Suus was weer opgeknapt, maar nu heeft Briepie het te pakken, heel naar. We hielden er al rekening mee, omdat een bacterie snel wordt doorgegeven. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen. Geluk bij een ongeluk dat we de medicijnen in huis hebben, dus na telefonisch contact met de dierenarts hebben we haar al wat pillen van Suus gegeven.
Maar natuurlijk ook even op bezoek bij beide moeders. Eerst bij Ellen, mijn schoonmoeder (kaartje voor haar zie je morgen) en daarna naar mijn moeder en dit kaartje maakte ik 's morgens voor haar. Passend bij de bloemen, want die horen er echt bij op Moederdag. Het plaatje en achtergrondpapiertje zijn van Jabbertje, het tekstje van Lawn Fawn. 
Zo meteen met Briep naar de dierenarts, we kunnen de route inmiddels dromen :( Hopelijk wordt ze niet zo ziek als Suus (al denk ik dat we dat voor zijn, want ze lijkt goed te reageren op de medicatie)  en knapt ze wel net zo snel weer op. Zo sneu dat je niks kunt doen, alleen afwachten. Wel top hoe de medewerkers van de dierenkliniek zich inzetten en hoe iedereen meeleeft, dankjewel daarvoor!
Challenge;
Sketch Challenge - #563

8 opmerkingen:

 1. Wat een mooi kaartje wat heel erg mooi bij de bloemen past!!
  Dat is het voordeel van zelf maken, jee hebt altijd een leuk "setje".
  Sterkte met Briep, gelukkig weet zij niet goed wat haar te wachten staat.....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach goss, arme Briep! Hopelijk knapt ze snel op. Jullie hebben het maar druk met dat akelige virus! De bloemen en kaart zijn prachtig. Je (schoon)moeder boft maar met zo een creatieve dochter!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He jakkie, Briep nu ook al? Komt vast goed, maar toch ...
  Mooie bos en kaart voor schoonmoeder!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie bos bloemen voor je moeder met een schattig bijpassend kaartje. Zielig dat de honden zo ziek zijn, fijn dat de medicatie aanslaat.
  groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vervelend maar zoals je zelf al schrijft gaat zoiets snel van de een naar de ander, gelukkig zijn jullie er op tijd bij . Je Moederdag kaartjes zijn prachtig.

  Groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ach jee, wat naar! Het zou ook wel bijzonder zijn als Briep het niet had gekregen als het een besmettelijke bacterie is. Fijn dat je nog medicijnen had van van Suus, ben je het inderdaad misschien voor en onderdruk je het ergste! Beterschap!
  Je kaart is perfect bij die bloemen! Gaaf!! Is de kaart voor Ellen ook bijpassend bij de bloemen? Ben benieuwd...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Schitterend hoe de kleuren matchen!
  Tof kaartje bij dit prachtig boeket!
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super cute!!! Thank you for joining us at Sketch Saturday, good luck!!! Amy DT

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien