Pagina's

Totaal aantal pageviews

zaterdag 11 mei 2019

Sven is jarig.

Vandaag weer een jarige in de mentorklas, Sven kreeg gisteren zijn kaartje vandaag alvast in de les. Hij is fanatiek wielrenner en fietst heel wat wedstrijden op zijn oranje Apex. Dat is een fiets-merk, dat weet ik, omdat Rolf er ook eentje heeft. Keuze voor het onderwerp op Sven's kaartje was dan ook niet moeilijk. Bij Annemarie en Merit zag ik laatst de 'aangeklede' boom, dat ideetje heb ik hier gebruikt. 
Bedankt voor alle reacties op mijn berichtje over Suus. Gisteren heeft ze van 8 tot 4 doorgebracht bij de dierenarts en dat heeft haar goed gedaan. Toen ze thuiskwam wilde ze niks liever dan in de tuinstoel liggen naast Rolf, koppie in de zon. Zo kennen we d'r weer!
Ze was wel erg moe en wij ook, dus gisteren niet veel meer gedaan.
Vandaag een dag waar ik al een tijdje naar uitkijk: er staan leuke workshops op het programma. Deze keer geef ik ze niet, maar ga ik ze, samen met Nelly en Daniëlle, volgen tijdens de Mixed Media dag bij Noor! & Zo. Kwartiertje hier vandaan, dus ik ben er snel, zin in!
Challenge;
Sunday Stamps - SSC204

9 opmerkingen:

 1. Dat is goed nieuws over Suus. Zie ze daar liggen! En jij, geniet van je workshop! Ik moet vanochtend gaan voorlezen en in de namiddag op ziekenhuisbezoek bij een vriend die een beroerte heeft gekregen, hij is niet veel ouder , dan ik, dat is toch wel schrikken! Hij heeft nog een lange revalidatie voor de boeg en zal niet meer de oude zijn...
  Pittige dag dus.
  Je kaart vind ik heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Stoere kaart voor de jarige Sven.
  Beterschap voor Suus. Hoop dat ze snel weer vrolijk rond rent.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 3. een leuk gegeven die fiets, altijd 'makkelijk' om zo op mannenkaarten te verwerken =) helemaal toppie
  hopelijk gaat het nu nog maar de goede kant op met Suus ! Ik duim voor je.
  Grappig te zien dat Suus ook lekker in de tuinstoel kruipt, onze hond doet dat ook, in kampeerstoelen (hadden we bij de twee vorige honden nog nooit gezien, dus vonden we deze maar een 'rare') hahahahaha !
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf is je kaartje! Superidee om die fiets tegen de boom te parkeren :) Ik las al over Suus, zo fijn dat ze weer aan de beterende hand is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een prachtig kaartje voor Sven altijd leuk als je een hobby kan verwerken op een kaart. Fijn dat het jullie viervoeter al wat beter gaat, en lekker in het zonnetje groot gelijk heeft ze.
  En voor vandaag een heerlijk workshop dag, er zal vast weer wat moois gemaakt zijn.

  Groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superstoer fietskaartje! Altijd leuk als je een kaartje zo persoonlijk kunt maken! En wat fijn dat Suus weer een beetje is opgeknapt. Lekker bijkomen in het zonnetje, dat heeft ze wel verdiend! Veel plezier bij Noor!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. So cute, Colien - what great dies to have! Love that checked background, too - the whole scene is so fresh and Spring-y! Congrats, Sven! Thanks so much for playing at Sunday Stamps!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Colien, this is such a fun card! The bike just pops off the checked background! So happy you joined us at Sunday Stamps! XX

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Adorable card! I love all the embossing texture. Thank you for joining Sunday Stamps this week.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien