Pagina's

Totaal aantal pageviews

vrijdag 17 mei 2019

Just keep swimming.

Vandaag laat ik jullie nog een kaartje zien wat ik maakte op de Mixed media workshopdag bij Noor! & Zo. Het is een schudkaartje, wat ik opgestuurd heb naar Wende. Zij behaalde binnen een paar weken haar A én B zwemdiploma. Hartstikke knap!
Monique Heinen verzorgde deze workshop en van haar kregen we een compleet pakketje met alle nodige materialen. Zo ook het voorkantje met de mooi uitgestanste vorm. Dat is bewerkt met Distress oxide inktjes en structuurpasta, wat een mooi effect geeft. 
Ook het papiertje achter het schudgedeelte bracht ik op kleur. De sequins hebben mooie, bijpassende kleurtjes. Tot slot het kaartje versiert met plaatjes en een tekstje uit een Bella Lulu knipvel. Ook dit was een leuke workshop!
Vanavond ga ik zelf weer een workshop verzorgen tbv Alpe d'HuZes. De laatste voordat Rolf zijn klus op de Franse berg mag gaan klaren. Vanavond mag ik 14 dames van een buurtvereniging de beginselen van het stippen aanleren. Voor alle deelnemers pakketjes gemaakt, dus Rolf heeft weer stipstokjes staan zagen, die ik heb geschuurd. Verder wat wattips in een potje en handige tips en voorbeelden van stipschaaltjes op papier erbij. Het zijn weer gezellige stip-tasjes (met bijpassend labels) geworden. Op naar een net zo'n gezellige avond. Maar natuurlijk eerst nog een dagje werken....

5 opmerkingen:

 1. Super wat jullie allemaal doen voor deze actie. Jammer dat je zo veraf woont!
  Je schudkaartje is heel tof gemaakt, zal bij het zwemstertje vast een mooi plekje krijgen!
  Succes vanavond en fijn weekend
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kaart! Ik ben hier ook stokjes aan het verzamelen. Binnenkort wil ik ook eens gaan stippen. Moest je vlakbij wonen, zou ik zo naar je workshop komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een vrolijk schudkaartje, tof gemaakt! Leuk voor een zwemdiploma dat zeemeerminnetje! Succes met het geven van je stip-workshop!!!

  groetjes, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vast een leuke workshop avond verzorgd Colien, lijkt me heel relaxed al die stipjes zetten! Je kaart die je hebt gemaakt bij Noor & Zo is heel erg mooi!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Perfect kaartje voor een zwemdiploma! En ook je stippakketje ziet er prachtig uit, leuk hoor zo een workshopje!!

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien