Pagina's

Totaal aantal pageviews

dinsdag 14 mei 2019

Moederdag #2.

Afgelopen zaterdag was de Mixed media workshopdag bij Noor! & Zo. Een leuke, relaxte dag, waar we 3 verschillende projectjes hebben gemaakt. Dit kaartje maakte ik in de laatste ronde. Onder leiding van Joyce maakten we dit drieluik met stempels van Marlene en panpastel. 
De vorm maakten we mbv een mal van Dutch Doobadoo en daarop plakten we eerst de op masking-tape gestempelde bloemen. 
Voor de drie delen koos ik de favoriete kleuren van Ellen, mijn schoonmoeder, zodat ik meteen een moederdagkaartje voor haar had ;)
Met verschillende stempels en masks zijn diverse patroontjes aangebracht. Daarna nog met wit embossingpoeder de tekst aangebracht.
Daarna mochten de masking-tape bloemen eraf en konden die op de ondergrond worden ingekleurd. Met zwarte fineliner de bloem-afdruk nog wat extra aangezet en doodle-lijntjes langs de randen getekend.
Net als voor mijn moeder paste het prima bij het boeket, want ook voor haar horen bloemen er zeker bij op Moederdag. Dat is ze al gewend van me/ons, daardoor viel de kaart extra op, ze vond em prachtig en heel speciaal. Fijn als dat gewaardeerd wordt!
Met Briep waren we er op tijd bij, de medicatie sloeg snel aan en ze heeft gisteren heel de dag geslapen. Fijn, want dat geeft ons ook weer rust. Zowel geestelijk als lichamelijk.

8 opmerkingen:

 1. Toffe kaart met heel wat leuke technieken, mooi boeket ook voor je schoonma.
  Gelukkig beter met julli Briep.
  Fijne dag
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het kaartje voor je moeder met de spulletjes van Jabbertje is super leuk geworden en dit kaartje voor je schoonmoeder is ook prachtig! Wat vervelend zeg dat ook Briep ziek geworden is, gelukkig gaat het langzaam aan weer wat beter!

  Groetjes, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw! Heel mooi! De boeket en de kaart! Die van gisteren ook, maar paars is hier altijd extra goed! Bij jou ook druk lees ik. Ook huisdieren vragen veel zorg en daar leer je ook mee mee. 4 kinderen is voor mij genoeg. We hebben wel een gangkat.
  De kat van de buren komt altijd bij ons in de gang op ons bankje zitten. En iedereen die haar passeert knuffelt haar. Ze zit daar als een koningin. Voor eten en haar behoefte gaat ze weer even naar de buren en dan zit ze er weer. Ik geniet daar zo van. We hebben geen huisdier, maar wel een gang dier 😊

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leef je ook mee mee wou ik typen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Och jeetje, heb weer een paar dagen niet gekeken en nu is Briep ziek... wat sneu. Wel fijn dat jullie er nu snel bij waren en ze opknapt!
  Sterkte!
  Je moederdagkaarten en bijpassende boeketten zijn prachtig!
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig kaartje en perfect bij deze bos bloemen! Fijn dat Briep weer opgeknapt is!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En ja, ook deze kaart past perfect. Leuk die workshop met een techniek die je nog niet vaak gedaan hebt. Het is en bjoetie van een kaart!
  Fijn dat Briep niet zieker is geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Schitterende kaart met mooi bij de kaart passend boeket voor je moeder! Fijn dat het met Briepie weer goed gaat!

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien