maandag 17 februari 2020

Jubileum-reminder op het 4 Season challenge blog.

Nog t/m volgende week vrijdag 28 februari kun je meedoen met onze jubileum-challenge op het 4 Season Challenge blog. Nelly is inmiddels klaar met al haar jubileum-feestjes: onlangs zag ze Sarah en vierde ze haar lustrum op het bedrijf waar ze werkt.

 Mijn reminderkaartje is voor Eric die komende donderdag Abraham ziet. 
En vandaag gaat de IK HOU VAN HOLLAND projectweek van start op school = werk, dus maakte ik nog maar een Hollands kaartje erbij. Dezelfde sketch, andere papiertjes, andere uitstraling. 

Mijn kaartje voor Nelly werd een fotolijstje met restjes papier en een boel confetti. Later nog  wat kleingeld en een waardebon voor een verrassingsuitje toegevoegd.
Dat uitje was afgelopen zaterdag. Daniëlle en ik haalden Nelly op voor een high tea en workshop lederen armband maken. Het was op een superleuke locatie in Giessenburg: Buurt34, een toffe winkel vol cadeautjes én een gave workshopruimte op zolder. Er waren allerlei gezellige winkeltjes in hetzelfde pand en net daarbuiten, zeker een bezoekje waard! En Nelly vond het leuk, dat was het belangrijkste.
Doen jullie mee met onze jubileum-challenge? 
Challenge;
Sunday Stamps Challenge - SSC224

5 opmerkingen:

 1. Mooie stoere kaart!
  Een workshop ter ere van je verjaardag, dat kan niet beter. En jij geniet mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig allemaal weer Colien! Dat is een leuk verjaardagskado! Groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke post weer Colien. Prachtige kaartjes en dat lijstje is ook heel leuk, ik kreeg zoiets van een vriendin op mijn 50e en het staat op een mooi plekje in mijn werkkamer. De workshop lijkt me ook erg leuk, ben wel benieuwd naar de armbandjes die jullie hebben gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. So pretty, Colien! Love that fun tag shape, and looks like fun was had by all! Such great projects - love your papers! Thanks so much for playing at Sunday Stamps!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Great cards, love them both!

  Thanks for joining us at Sunday Stamps!

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien