Pagina's

Totaal aantal pageviews

zaterdag 28 maart 2020

Knuffels... deel 1.

Voor vandaag had ik eigenlijk iets anders ingepland, maar dat schuift een weekje op. Maar genoeg kaartjes nog om te laten zien, want zoals ik al zei: vorig weekend heb ik 30 kaartjes gemaakt. Dat waren o.a. de KKT-kaartjes, de kerstkaartjes, maar ook 26 'knuffelkaartjes'. De kaartjes gingen naar een aantal collega's, vrienden en tantes die alleen wonen. 
Een aantal daarvan hebben jullie al voorbij zien komen, die liet ik gisteren al zien, maar vandaag nog een aantal. Ik maakte ze ook met papiertjes van de Action, de bloemen van Karin Joan. De teksten zijn van Marianne Design.
De achtergrondpapiertjes zijn al druk genoeg, dus met een paar bloemetjes en blaadjes op de kaart vond ik het al snel goed, soms nog een glimsteentje erbij.
Deze vond ik zelf wat druk geworden, maar de ontvangers waren er erg blij mee. De bloemen waren wat flets, ik heb ze op kleur gemaakt met Spectrum Noir alcoholstiften, zodat ze mooi aansluiten bij de achtergrond.
Hier een 'gaatjes-achtergrond' gemaakt met een mal van MFT, geeft een leuk effect! Inmiddels zijn er 24 kaartjes bezorgd of gepost en heb ik al veel leuke reacties gekregen. De volgende serie is in de maak, even de (hoog)bejaarde buurtjes verrassen. Eigenlijk wil ik ook voor de mentorleerlingen aan de slag, maar ik wacht heel even af wat er dinsdag besloten wordt. Als minister Slob dan bekend maakt dat de scholen langer dicht blijven, gaat er zeker een kaartje naar 'mijn' pubers...
Maandag deel 2 van de verstuurde papieren knuffels, morgen eerst een nieuwe challenge op het Knutsels en Kadootjes blog, graag tot dan!


10 opmerkingen:

Irene zei

Je bent er maar druk mee Colien en ik vind ze allemaal even leuk, gaaf papier, enige gastjesachtergrond en toffe bloemen!
XxIrene

Renate zei

Sow... Je legt ons hier wel even in de watten met deze sier fantastische kaartjes.
Ze zijn echt allemaal even mooi.

-xies- Renate.

Daphne zei

Wauw.... Wat een productie toch
Leuk hè, kaartjes maken en mensen blij maken.
Lief om ook voor je pubers en kaartje te maken als de scholen nóg langer dicht blijven.

Marijke zei

Wat en mooie kaartjes allemaal en wat een lieve geste om al de oude buurtjes een kaartje te geven! Erg mooie serie en allemaal even mooi! Groetjes marijke.

Annemarie en Merit zei

Oh Colien wat een heerlijk papieren knuffels heb je gemaakt, je bent er behoorlijk druk mee met al die kaartjes...lief hoor.
Hier staat ook een prachtige verjaardagskaart op de kast, heel erg bedankt!!

Liefs Annemarie en Merit

Diny zei

Wow....wat heb je gave knuffel kaartjes gemaakt Colien....wat attent van je!
Groetjes Diny

Hermien zei

Super mooie kaartjes Colien, ook ik heb vorige week kaartjes bij een verzorgingstehuis in de buurt gedaan en een vriendin die in een bejaardenhuis werkt heb ik ook een serie kaarten meegegeven. De bewoners waren er blij mee en daar doen we het voor zeker in deze rare tijd.
Ik ben bang dat de scholen hun deuren nog niet openen, maar ik hoop dat ik ongelijk ga krijgen.

groetjes Hermien

GerJanne zei

Heel mooi deze kaartjes, stuk voor stuk. EN inderdaad is dat papier druk(mooi) genoeg om er niet teveel meer bij te doen.
Ik zou voorzichtig maar vast beginnen met kaartjes voor je pubers, want ik denk dat het gek moet gaan willen de scholen weer open gaan.... wordt vast verlengd tot de meivakantie of zo...

Danielle zei

Super lieve kaartjes, dat doet goed in deze tijd!!

Ellen zei

Wat een geweldig idee en lief gebaar! Je kaarten zijn prachtig en worden zeker weten heel erg gewaardeerd.

groetjes, Ellen