Pagina's

Totaal aantal pageviews

vrijdag 13 maart 2020

Te Gekke Krijtjes deel 1.

Ik vertelde jullie al dat ik afgelopen zaterdag gezellig in Breda bij Els op visite was. We spreken regelmatig af en gaan dan iets leuks doen. Vorige keer was Els bij mij en gingen we aan het stippen en we hebben ook al eens wat kaartjes 'gehandletterd'. Ik wilde iets meenemen wat Els nog niet kende en wat makkelijk te vervoeren is, dus dacht ik aan de Te
Gekke Krijtjes.
Els was er helemaal weg van en we gingen aan de slag met strookjes die we met behulp van afplak-tape creëerden. Ik legde de techniek uit op een correspondentiekaartje, daarna gingen we van start met dubbele kaartjes. 
Aangezien ik (helaas) al weer door mijn sterkt/troost/deelneming/condoleance-kaartjes heen was, heb ik een serie gemaakt met de stempels van Bella Lulu. 
Vrije sobere kaartjes, met slechts een strookje overlopende tinten in 1 kleur en telkens dezelfde stempel. De stempelhulp was helemaal nieuw voor Els, maar ze is helemaal verkocht en wie weet heeft ze er inmiddels al eentje aangeschaft, haha.
Twee van deze kaartjes heb ik al verstuurd, de ander twee staan in het kaartenrek om verkocht te worden tbv Alpe 'd HuZes.
Het etentje/werkoverleg gisteravond was erg geslaagd. We mochten heerlijk van de meest lekkere hapjes genieten die de Syrisch  familie had bereid. Omdat ze elke donderdag een buffet verzorgen en sommige mensen met regelmaat komen, hadden ze deze keer voor wat variatie gezorgd en er ook een Spaanse paella en Mexicaanse taco's aan toegevoegd. Het toetje was ook superlekker en we hebben tussendoor nog productief 'vergaderd', wat wil je nog meer?! Ik wens jullie allemaal een fijne vrijdag de 13e ;)

5 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kaartenserie Colien! Heel mooi resultaat met de krijtjes! Groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige serie, Colien en erg leuk dat je Els iets kon laten zien wat ze nog niet kende. Het buffet ziet er ook superlekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kaartjes maakte je, jammer dat je er alweer 2 nodig had.
  Dat eten ziet er heerlijk uit!
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooie serie! De te gekke krijtjes liggen hier te verstoffen. Ik moet ze nodig weer eens voor de dag halen.
  Leuk als je elkaar zo kunt inspireren.
  En dat buffet ziet er verrukkelijk uit! Wat een variatie.
  Ja jammer van de AS. Ik heb nu zomaar een dag freubeltijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige kaarten heb je met de te gekke krijtjes gemaakt Colien. Ze zijn allemaal prachtig van Deel 1 en 2. Mooi om ons dat zo te laten zien. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien