Pagina's

Totaal aantal pageviews

maandag 30 maart 2020

Knuffels.....deel 2.

Zoals beloofd laat ik je nog wat knuffelkaartjes zien die ik vorige week heb verstuurd. Gisteren zagen jullie mijn washi tape kaartje voor de challenge bij Knutsels en Kadootjes en ook vandaag laat ik jullie best veel kaartjes zien met washi tape Extra inspiratie ;)
Zelf werd ik geïnspireerd door Hermien, kijk maar eens naar haar voorbeeldkaartje bij Knutsels en Kadootjes. Als DT kunnen we elkaars kaartjes al vooraf zien en zij bracht mij op het idee om washi tapejes en de bloemen van Karin Joan te gebruiken. 
Ik wilde een heleboel kaartjes maken (mijn lijstje met ouderen en/of alleenstaanden en zieken was behoorlijk lang), maar ben niet zo goed in heel veel dezelfde kaartjes maken. Telkens 2 (ongeveer) dezelfde vind ik voldoende, dat is leuker en afwisselender. 
Meestal gebruik ik witte kaartjes als basis, maar nu heb ik ook gekleurde gekozen, komen die ook eens aan bod. Deze zijn ook wat kleiner van formaat, waardoor er nog een theezakje bij kon en toch met maar 1 postzegel verstuurd kon worden. 
Sommige tapejes werkten net erg mee, waren wat té plakkerig, waardoor ze snel scheurden. Heel rustig lostrekken was het enige wat hielp en ik heb zowaar 2 rolletjes opgemaakt. Zal maar niet zeggen hoeveel ik er nog heb, haha.
Deze tekstjes zaten ook in het uitdrukblok van Studio Light en is zo van toepassing: Grow through what you go through...
Tot zover deze reeks, er volgen nog meer kaartjes in dit thema. Maar tussendoor zijn er ook nog jarigen en zie je donderdag natuurlijk weer kerstkaartjes. Ik wens jullie een goede week, in alle opzichten!

12 opmerkingen:

 1. Hey Colien, je bloemen- knuffel reeks is prachtig. Met de tapejes erbij helemaal. Ik probeer deze week aan de uitdaging te werken, ik besefte gisteren dat het dan wel niet meer ' maart roert zijn staart ' maar dat is niet zo erg, zolang we ons maar amuseren en gezond blijven!x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. supermooie kaartjes, leuk gedaan met de tapejes en de mooie bloemen!
  groetjes
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kaartenserie! Heel mooi alle bloemenkaarten! Groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lieve knuffelkaartjes! Prachtig zijn ze. Het is inderdaad veel leuker om steeds weer nieuwe kleuren bij elkaar te zoeken dan om steeds hetzelfde te doen en met deze bloemetjes en tapejes schiet het dan toch nog wel een beetje op denk ik. Daar gaan vast veel mensen blij van worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zijn super en zullen vast goed ontvangen worden! Leuk dat ze allemaal anders zijn ook! Je kaartje eronder is ook erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er erg leuk uit, deze reeks lentekaartjes
  grtjs, martina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Onwijs leuk allemaal. Herkenbaar, ik kan ook onmogelijk 2 dezelfde kaarten maken. Laat staan nog meer.
  Jij hebt zo toch een hele serie maar toch net even anders. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geweldig zijn deze knuffelkaartjes stuk voor stuk, zullen een heleboel mensen blij van worden.
  Liefs Annemarie en merit

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een productie weer.
  Sjonge, wat veel joh.
  Leuk hè, die tapejes, je maakt er in een handomdraai leuke kaarten mee.
  Ik vind deze serie stuk voor stuk héél mooi.
  En zo lief, hoeveel heb je er straks gemaakt?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtige kaartjes Colien....ik had het bij Hermien gezien en vond het ook zo mooi. Zo maak je weer een heleboel mensen blij!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi COlien,
  deze kaartjes zijn allemaal tof! Mooie bloemen van Karin Joan. EN die teksten die je ervoor uitgezocht zijn gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prachtige bloemen kaarten met mooie teksten, een fleurig geheel.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien