Pagina's

Totaal aantal pageviews

vrijdag 27 maart 2020

Liefde en knuffels in de lift.

Een lange blogpost vandaag....Vorig weekend stonden er alleen maar kruizen door de activiteiten op de kalender. Daardoor had ik veel tijd om te gaan knutselen. De dagen daarvoor was ik zo druk geweest met alle perikelen rondom het digitaal lesgeven en contacten leggen met leerlingen en ouders, dat ik het weekend wilde besteden aan leuke dingen.
Normaal gesproken eten we met z'n allen op zaterdagavond bij mijn ouders, dat hadden we al een paar weken niet gedaan, omdat mijn moeder tot de risicogroep behoort, dus vond ik dat ik als eerste voor de familie iets zou gaan maken. Dat werden 4 vouwkaarten volgens de Lift Challenge, voor mijn ouders en mijn 3 zussen en hun gezinnen.
Ik maakte ze met papiertjes uit verschillende papierblokken van de Action. De keuze viel op bloemige en vooral vrolijke papiertjes.
Binnenin kwam een theezakje met 'Hug in a cup' of 'Lots of love' en een label waar ik een tekst op schreef.
Dat ziet er gezellig uit toch?! De kaart is echt heel makkelijk om te maken en het geeft een leuk effect met de meerdere vouwen. 
En door de leuke papiertjes wordt je er blij van. Bij de eerste was het even meten, maar als je de maten hebt, is het een makkie....
Op de wikkels heb ik bloemen en blaadjes van Karin Joan verwerkt. Het zijn free prints, plaatjes uit een uitdrukblok en stempels. De kleurtjes sluiten mooi aan bij de papiertjes op de kaart.
Ik deed ze in een doorzichtig zakje en stopte er nog wat kleine snoepjes bij. Zo werden het kleine cadeautjes. 
Deze bezorgde ik bij mijn ouders. Ik stopte em dinsdag, toen ik van school = werk naar huis reed, bij ze in de bus. Met een kleine omweg kwam ik ook langs mijn 3 zussen, dus binnen een kwartiertje waren alle kaartjes bezorgd. 's Avonds kwamen de bedankjes via de 'Duistere familie'-app binnen, leuk! 
Het blijft een onwerkelijke tijd, het is nog steeds gek. Ik mis de structuur van naar school = werk gaan en ook het sporten vind ik lastig. Ik loop wel vaker en langer met de honden, en vorige week deed ik nog netjes de online oefeningen mee die ik van de sportschool kreeg, maar deze week is de motivatie even weg... Wie weet vanavond weer, eerst weer een dagje afstandsleren voor elkaar boksen...
Challenge;
Lift Challenge - #148


11 opmerkingen:

 1. Hey Colien,

  Wat een leuke kaarten... Fijn dat je zo je ouders en zussen kon verrassen!
  Hier liggen ook kaarten klaar, moet ze nog wel bezorgen...

  Dat afstandsleren is me wat hé? Dochter Caroline heeft nu ook een website van de school waar ze allerlei oefeningen en filmpjes op zetten... Veel extra werk, maar wel goed voor de kinderen...

  Succes!

  Liefs,
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. toffe brievenbusverrassingen voor de familie!
  het is een vreemde tijd he voor het ogenblik, anders leven, anders werken, anders contact zoeken, ...
  Hou je goed!
  Dikke knuffel van ver!
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn superleuk en vrolijk! Lief gebaar ook! Fijn dat je meedoet met de Liftchallenge, Colien.
  Het is ook een lastige tijd, alles anders. We hebben er allemaal moeite mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn super vrolijk en je hebt je familie héél blij gemaakt (jullie wonen lekker dicht bij elkaar). Het is idd enorm aanpassen voor iedereen en zien in een ander ritme te komen, maar we weten waarvoor we het doen!
  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk idee o je familie zo te verrassen! Prachtig gekleurde kaarten allemaal, wordt je helemaal vrolijk van! Groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk idee om op deze manier je moeder en zussen te verrassen ,lekker dicht bij elkaar maar dan toch niet op visite dat is toch wel raar.
  Succes met les geven op deze manier.
  groetjes Marjan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk om op deze manier toch nog even je moeder en zussen een hart onder de riem te steken. De kaartjes zien er prachtig uit en met de thee en snoepjes worden het kleine cadeautjes. Succes met het lesgeven op afstand maar nu eerst lekker genieten van een rustig en hopelijk zonnig weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het is een heel leuk model! EN je hebt er heel gezellige kaartjes van gemaakt. Die lege agenda's zijn inderdaad vreemd. Ik moet soms nadenken welke dag het is!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ze zijn zó leuk en lief.
  Helemaal met de theezakjes en de snoepjes, kleine kadootjes, in je brievenbus, dat vindt iedereen fijn.

  Zo zijn er allemaal op zoek naar een ritme.
  Het besef dat dit nog lange tijd gaat duren komt steeds meer, daarom hebben veel mensen nu een dip.
  Succes, sterkte en blijf lekker wandelen. Zon en buitenlucht doet ons goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel tof allemaal. Heerlijke kleurtjes, super vrolijk. De thee is ook leuk. Dat zijn echte opkikkertjes!
  Sterkte met alle veranderingen, blijf gezond en tof dat je weer meedoet met de Liftchallenge!

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien