Pagina's

Totaal aantal pageviews

woensdag 28 oktober 2020

Kleurenkaartenteam: Turquoise met goud.

We zijn al weer toe aan de laatste woensdag van oktober en dat betekent: KKT-dag bij Martina. Anita mocht de kleurtjes voor deze maand bepalen, en zij koos voor goud bij het turquoise van vorige maand. Ik had deze uitdaging wel op mijn lijstje gezet, maar was er nog niet aan toegekomen. Gisteravond de materialen bij elkaar gezocht en het nodige stansjes uitgedraaid. Vandaag is (online) studiedag, vanmorgen de kaartjes in elkaar geplakt en net in de pauze op de foto gezet. Inmiddels is de studiedag voorbij en kan ik snel van mijn school = werk laptop overschakelen naar mijn eigen laptop en dit berichtje typen. Da's dan het voordeel van thuiswerken ;)

Bij het bovenste kaartje glittergoud-karton gebruikt, bij dit tweede kaartje spiegelkarton. En dat komt weer een beetje gek over op de foto, want dat geeft allerlei andere kleurtjes. Maar jullie snappen het idee vast wel. De tekstjes zijn nieuwe stempeltjes van Marianne Design, ik vind ze zó leuk!!

Toch nog een bijdrage voor het KKT deze maand. Ik ben benieuwd naar de overige bijdragen, hopelijk lukt het om vandaag nog een rondje te doen. De linkjes vind je op het blog van Martina....


Challenge;

CAS(E) this Sketch! - CTS#395


 

12 opmerkingen:

 1. Twee hele leuke kaartjes in de gewenste KKT kleurtjes Colien.
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi geworden, prachtige kleurtjes heb je gebruikt. Groetjes Ela

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Both cards are fabulous! I love the colors you used. The gold is an elegant touch! I saw your card as I loaded mine to this week's CASE this Sketch! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Colien, heel mooi wat je voor deze kleurencombinatie gemaakt.
  Groetjes en hou het gezond.
  Laurette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gelukkig vond je tussendoor nog een plekje om de KKT kaarten te maken, ze zijn zeer geslaagd, groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Twee echte nippertjeskaarten maar wel superleuk. Heb ook nog even aan deze schets gedacht, maar vond vijf kaartjes wel voldoende :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou ja ik dacht dat ik een reactie achter had gelaten. Er ging iets niet goed geloof ik. Jouw Kaarten zijn prachtig geworden, ik herkende de sketch gelijk. Bij de 2e dacht ik ook dat je meerdere kleuren had gebruikt. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig deze kaartjes Colien zo mooi die gouden cirkels en zeker ook die leuke takjes en vlindertjes erbij maken het heel speels
  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hahaha, twee leuke kaartjes heb je gemaakt, jammer dat je je niet hebt opgegeven in delijst. bedankt om reclame te maken ! hahahaha
  grtjs, martina

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik had je al gemist in de lijst! Maar de kaartjes zijn super. De eerste doet me een beetje aan die van Nelleke denken.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. 2 hele leuke kaartjes in de gewenste KKT kleurtjes.
  Groetjes, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben net klaar met de KKT ronde. Je was je vergeten op te geven, maar ik kom toch kijken. Deze week veel gemist hier op je blog.
  Deze kaartjes zijn super mooi. X

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien