Pagina's

Totaal aantal pageviews

woensdag 7 oktober 2020

#SMILE en 2x #LOVE

Ik vertelde al dat ik dit weekend alleen 2 blokjes uit de nieuwe Missees-serie van Studio Light had meegenomen. Zondag zag je het eerste kaartje dat ik maakte met deze toffe materialen die Karin Joan heeft ontworpen. Vandaag weer 3: die hierboven had ik al in Zuid-Limburg gefröbeld, gisteren maakte ik er deze 2 bij:

Deze gaan naar onze nichtjes Indy en Rosey als troostkaartje. Hun opa is afgelopen vrijdag overleden en ik wilde geen traditioneel condoleance kaartje voor de meiden. Ik vind dit wel lieve, toepasselijke kaartjes voor een 12- en 15-jarige om ze troosten in hun verdriet. Het condoleren van de familie was letterlijk heel afstandelijk gisteren: op afstand sterkte wensen en een doorloop zonder handen schudden... het is niet anders.
Onward

Vanmiddag ben ik weer vrijwilliger bij de kinderfilmmiddag. Het is regenachtig weer, dus ik verwacht veel bezoekers. We zijn met 3-en om het in goede banen te leiden, voor ons is de anderhalve meter afstand goed te doen, de kinderen zijn in de leeftijd t/m 12, dus zij mogen gezellig naast elkaar zitten.

Challenge;

2 opmerkingen:

 1. Gecondoleerd, wat ijzig om zo elkaar sterkte te wensen, steunen is moeilijk op die manier. Helaas kan het nu niet anders.
  Mooie, liefdevolle kaarten maakte je.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een lieve kaartjes voor de meiden...
  Ja het is heel afstandelijk maar kan niet anders op het ogenblik
  lieve groetjes Annemarie en Merit

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien