Pagina's

Totaal aantal pageviews

zaterdag 17 oktober 2020

Zomaar en Hallo.

Na een drukke week nu even wat rust. Alhoewel ik nog wel wat dingetjes moet regelen voor school = werk, want na de vakantie weer geen vrije woensdag voor mij vanwege een (online) studiedag. En bij de praktijk zijn er periodetoetsen, dus die moet ik ook nog samenstellen. Maar nu eerst wat fröbelwerkjes om te laten zien. 
Ik maakte 2 kaartjes met de leuke Missees-materialen, gewoon zomaar, omdat het toffe spulletjes zijn en het altijd handig is om een kaartje achter de hand te hebben.

De verticale banners zijn uit vellum met goudopdruk gesneden en ik heb ze met de naaimachine vastgestikt. De uiteindjes van de draadjes heb ik laten zitten, geeft een nonchalant effect (vind ik, haha). Morgen én overmorgen nog meer Missees, daarna wellicht wat herfstige kaartjes. (Luxe) probleem is dat ik teveel ideetjes in mijn hoofd heb, maar niet alles tegelijk kan uitvoeren, maar komt goed ;)
Challenge;

5 opmerkingen:

 1. Lekker vrolijke kaartjes, fijn weekend, groetjes Blankina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kaarten, gezellig met de hondjes en bloemetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. These critters are adorable, Colien, such fun combos, lol. Love the playful colors for them, too - very happy! Thanks so much for playing at TSOT!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Colien,
  je kaartjes zijn erg leuk. ik wist niet dat dit allemaal bij de missees zit. toch eens opzoeken.... Sterkte komende vakantie week. Een herfstvakantie is vaak niet een vakantie waarin je helemaal los kan komen van je werk. Mar er zal vast wel tijd overblijven voor de hobby....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. 2 hele mooie kaartjes heb je weer gemaakt Colien ... zo leuk met die schattige diertjes erop...
  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien