Pagina's

Totaal aantal pageviews

zondag 4 oktober 2020

#Sweet.

 

Rolf en ik zijn een weekendje weg, we verblijven in Vaals, Zuid-Limburg. Nog even 'inhalen', omdat we in de meivakantie moesten annuleren vanwege covid-19. Omdat ik vrijdag nog gewoon moest werken en we niet te laat aan wilden komen, vertrokken we vrijwel meteen nadat ik thuiskwam uit school = werk. Donderdagavond had ik mijn kledingtas al ingepakt en omdat ik mijn fiets ook mee wilde nemen, dacht ik dat ik geen tijd zou hebben voor knutselspulletjes. Maar ja... helemaal niks ook zo niks :) Bovendien werd er regen voorspelt... Dus gooide ik nog snel mijn doosje met nieuwe Missees van Studio Light, ontworpen door Karin Joan in de auto.

En dit is het eerste kaartje wat ik met de nieuwe materialen maakte. Ik maakte het met de mixed paper pad en het blokje met voorgestanste plaatjes en tekstjes. Hartstikke handig, want ik heb mijn Big Shot niet bij me. Met enkel mijn snijmachine, lijm en schaar en foamtape heb ik dit kaartje kunnen maken en ik vind em erg geslaagd. Ik laat jullie een tweede foto zien, dan kun je beter de gouden folie zien glimmen.

En na de wandeling met Suus en Briep (in de regen....) maakte ik nóg een kaartje (voordat ik 's middags tóch ging fietsen, al was er nog steeds miezer regen). Dat laat ik binnenkort zien, maar morgen is het eerst tijd voor een nieuwe challenge op het 4 Season blog. Nieuwsgierig? Dan ben je morgen weer van harte welkom! Fijne zondag!

Challenge;

Tuesday Morning Sketches - #5748 opmerkingen:

 1. Wat heerlijk even een weekendje weg samen, geniet ervan ondanks het regenachtige weer! Wat een lief kaartje heb je gemaakt, heel leuk! Ik wil je ontzettend bedanken voor je super lieve verjaardagspost, zo'n mooi kaartje en dan ook nog een cadeautje erbij, wat mega lief!!! Heel erg bedankt!!

  Liefs, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zal je nu blij zijn dat je toch nog wat knutsel spullen meegenomen hebt, het is echt herfst!!
  Je maakte een stoet leuke kaart, knap hoe, met de beperkte materialen die je me genomen hebt.
  Fijne dag, geniet er nog maar van, regen jas aan en gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk zo een weekendje samen weg Colien, hopelijk hebben jullie toch genoten (ondanks het miezerweer) van de wandelingen en fietstochtjes...en dan ook nog zo een prachtig kaartje gemaakt met een super lief stempeltje erop...TOP!!!
  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig kaartje Colien,

  Geniet van je dag.

  Groetnis fan Ina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het weer zit niet echt mee maar ondanks dat zullen jullie er vast het beste van maken. Wij hebben ook nog een voucher van een geannuleerd weekendje in mei, maar tot op heden nog niet verzilverd. De herfstvakantie leek daar geschikt voor maar gezien de huidige omstandigheden gaan we dat ook niet doen.
  Je kaartje ziet er super leuk uit.

  Groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wonderful card! I love the triangle element, very cool looking. Thank you for joining us at Tuesday Morning Sketches.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze had ik gemist. Wat een leuke kaart is het. Ik heb die missees wel voorbij zien komen, maar geen tijd gehad om me er verder in te verdiepen. Toch even gaan doen nu ik dit zie. En je weekend was vast en zeker heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien