Pagina's

Totaal aantal pageviews

vrijdag 16 april 2021

Willy en Marijke jarig

Afgelopen woensdag was mijn zus(je) Willy jarig. Voor haar maakte ik dit slimline kaartje. Daarop zie je bloemetjes en puzzelstukjes. De plantjes stonden op haar verlanglijstje en het puzzelen is een hobby geworden in Coronatijd. Lezen doet ze al vanaf haar 4e jaar heel veel, boeken op het kaartje hadden ook gekund, maar had de puzzelmal nog nooit gebruikt...
Ik mocht het gezamenlijke familie-cadeau regelen en vroeg aan Willy wat ze graag wilde voor haar verjaardag. Ze had haar zinnen gezet op een plantenrek van de Hema met daarin allerlei kruidenplantjes. Ik kocht bij het tuincentrum terra cotta potten en 9 verschillende kruiden. 
Ook wilde ze graag zomerbloeiers voor op het balkon. 
Onze leerlingen hebben diverse plantjes gezaaid, verspeend, gestekt en die worden komende week verkocht aan (groot)ouders en andere belangstellenden. Ik mocht alvast een weekje eerder 2 trays uitzoeken en kopen. Zo ging ik met een volle achterbak richting de jarige. Helaas was het haar werkdag, dus ik heb haar niet gezien. Voor haar was de verrassing groot toen ze thuis kwam uit haar werk.
En toen ik toch bezig was met de slimline mal en fleurig papier uit de Flow, volgde dit kaartje voor Marijke, DT-maatje bij 52WTC. Zij is vandaag jarig. De tekst op beide kaartjes is gemaakt met een malletje van Gummiapan.

Ik had dit berichtje al ingepland, maar kom net terug van het sporten en zie dat het niet is gepost. Blijkt dat ik 2 berichtjes voor morgen had staan. Dat krijg je ervan als je te ver vooruit de planning maakt ;) Maar graag tot morgen dus, dan staan er tortelduifjes ingepland. Ik ga snel douchen en op naar school = werk!
Challenge;

9 opmerkingen:

 1. Wat een super verwennerij voor je zus al die kruiden en plantjes! De puzzel-kaart past ook goed bij haar..wij doen dat ook graag in de wintermaandenen. Kijk je morgen even op mijn blog??
  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou, dat dit een verassing was is goed te begrijpen, echt een super cadeau!! Gaaf kaartje ook, helemaal toepasselijk voor haar. Goed weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een LEUKE verrassingen heb je voor je zus Willy.
  Je kaartjes voor Willy en ook voor Marijke zijn erg VROLIJK.
  Liefs Wilma ☺☺☺

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuke kaarten voor Willy en Marijke. Die puzzelmal heb ik ook al heel lang en er eens een heel leuke kaart voor Tieme mee gemaakt. Maar zo dom dat ik hem daarna niet meer gebruikt heb.
  Willy zal zeker wel opgekeken hebben toen ze de mooie zomerbloeiers zag staan. Ze hoefde vast niet lang na te denken van wie die nou kwamen...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Cute idea for the TMS sketch. Very pretty. Thanks for sharing your card at Tuesday Morning Sketches this week. Good luck. Hugs, Debi TMS DT

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Your cards are lovely! The puzzle pieces with the floral paper look great together. So glad you played along with us this week at Tuesday Morning Sketches.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wonderful card for your sister! I love the puzzle pieces!
  Thanks for playing along this week at Tuesday Morning Sketches
  Debbie - TMS DT
  Debbie's Dash of This and That

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Really fun card! Love the colors. Thank you joining us at Tuesday Morning Sketches.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien