donderdag 22 april 2021

Week 16 van 52 Weeks to Christmas.

Oeps, je knippert even met je ogen en er is weer een week om. Week 16 inmiddels en ook deze donderdag laat ik je weer 2 kerstkaartje zien. Op het 52 Weeks to Christmas dagen we je om ook wekelijks mee te doen, gewoon om jezelf straks, eind van dit jaar, stress te besparen. Volgende week is het de laatste donderdag van april en dan hebben we weer een challenge voor je.

Maar nu eerst dus 2 kaartjes met Eline's rendier en slee. Het werden slimline kaartjes, zodat ze er (nog maar net, hihi) samen op passen. De achtergrondpapiertjes zijn van Joy!

Als je ook een kerstkaartje hebt gemaakt, link het dan op het 52 Weeks to Christmas blog om mee te doen. Kijk ook voor meer inspiratie op blog, daar zie je voorbeeldkaartjes van Annemarie en Merit en Ingrid. Ook de andere DT-leden showen een kerstkaartje op hun blog, ga daar ook gerust even langs.

Gisteren goed geslaagd: we hebben gave plisse uitgezocht voor tussen de balken onder de de overkapping. Het worden er 6, afzonderlijk te openen en sluiten. En verticale screens aan de zijkant tegen de zon en de wind. Helaas lange levertijd door drukte, maar da's geen probleem. We hebben geduld, nog genoeg andere klusjes te doen en we zitten toch wel buiten als het lekker weer is. Gisteren ook weer heerlijk buiten geluncht.

Vandaag is mijn moeder jarig, ze wordt 70. Gisteravond na het sporten nog de tuin versierd met mijn zussen. Gezellig met vlaggetjes en ballonnen om het toch wat feestelijk te maken. Een feestje komt later, samen met mijn vader, dan vieren ze dat ze samen 140 zijn. Vanavond wel even langs voor thee met taart :)

Challenges;

Crafty Hazelnuts Christmas Challenge - Anything goes as long it's Christmas

Merry Little Monday Challenge - Anything goes

Christmas 24 Challenge - Reindeer

52 Christmas Card Throwdown - Slee10 opmerkingen:

 1. Geweldige kerstkaarten heb je gemaakt.
  Gefeliciteerd met je moeder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 2 schitterende kerstkaartjes zijn dit Colien en zo een slimline modelletje is heel handig voor dit leuke rendier en slee met cadeautjes stansjes
  Gefeliciteerd met de verjaardag van je moeder...zal vast gezellig zijn vanavond...
  groetjes Rosina
  DT 52 WTC

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met de verjaardag van je Moeder. Leuke kaarten met het rendier.
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zijn ze leuk !!!
  Groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met de verjaardag van je moeder Colien. Gezellig nog een taartje eten. Je kerstkaarten zijn mooi geworden. Leuk dat rendier met slee. Op de eerste kaart staat hij mooi stil en op de tweede kaart gaat hij al aan de wandel hihi.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Twee prachtige kerst kaartjes weer Colien. En gefeliciteerd met je moeder. Een jonge moeder nog! Groetjes Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke kaarten, Colien, leuk dat het rendier de slee kan trekken op een slimline. Gefeliciteerd met je moeders verjaardag.
  Mijn moeder zou gisteren 83 geworden zijn, maar helaas mis ik haar al 4 jaar...
  Groetjes,
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Awww! These are two quite cute Christmas cards! Thank you so much for playing along with 52 CCT. Rosi x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Both your cards are just super. I love the deer pulling the sleighs full of pressies. Great papers too. Thanks so much for playing along with our reindeer challenge at Christmas 24. Deborah, DT.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien