Pagina's

Totaal aantal pageviews

zaterdag 24 april 2021

Slimline rocks!

 
Een tijdje geleden hadden Nelly, Daniëlle en ik een fröbelavondje. Dit keer had Daan 2 kaartjes voorbereid (Nelly ook, maar door de avondklok was de tijd te beperkt) en gingen we aan de slag met de gave stempels van Create a Smile en Stampin'Up met een slimline grunge-mal.
Daniëlle had alles al gestempeld en uitgestanst, dus we konden meteen aan het inkleuren. Dat deden we met Derwent potloden. Daarna wat schuiven en hop: plakken! Tussendoor was er toch nog wat tijd om te kletsen, niet geheel onbelangrijk ;)

Vandaag organiseren mijn zussen en ik een lunch voor 'ons ma'. We hadden gedacht dat we al wel ergens in een brasserie of eetcafé zouden kunnen reserveren, maar helaas, dat kan pas vanaf volgende week. We hebben allerlei lekkers besteld bij een lunchroom waar mensen met een beperking werken en daar gaan we van genieten bij mijn zus. Ik heb wat bloemstukjes verzorgd voor op de tafel, beetje sfeer erin brengen. Fijn weekend en graag tot morgen, dan gaat een nieuwe uitdaging van start bij Knutsels en Kadootjes.
1 opmerking:

  1. Twee toffe, stoere kaarten! Veel plezier met de lunch voor jullie moeder, op deze manier kan het ook! Goed weekend.

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien