Pagina's

Totaal aantal pageviews

woensdag 5 januari 2022

Mega Hobby Festijn 2 januari 2022 #1.

 

Afgelopen zondag was er weer een online Mega Hobby Festijn bij Noor & Zo. Vooraf kon je een goodiebag bestellen en op de dag waren er maar liefst 6 lives waarin de spulletjes uit het pakket gebruikt werden. Jolanda startte 's morgens om 10.00 uur met de eerste online workshop en daarin werd een drieluik-kaart gemaakt. Hier zie je mijn versie.
Het is gemaakt met papiertjes en een knipvel van Bella Lulu. De vorm is getekend aan de hand van een mal van Dutch Doobadoo. Daarmee gingen ook de andere dames aan de slag tijdens de lives, maar dan op een heel andere manier. Ik heb 3 van de 6 workshops meegedaan. Gedeeltelijk tijdens de live uitzending en de rest heb ik maandag afgemaakt. De overige 2 creaties zie je nog verschijnen. En wie weet lukt het me om de andere 3 ook nog te maken??

Zo meteen weer heerlijk (buiten) sporten en dan even naar mijn ouders. Daar staat nog een grote, volle knutselkist van Dagkamp, de laatste die opgeruimd moet worden. Maar eerst sorteren wat er nog in zit. Vanmiddag wil ik nog wat fröbelen, sowieso kerstkaartjes voor morgen, en nog iets wat op mijn 'Kerstvakantie-knutsel-lijstje' staat. Gisteren heb ik een online cursus afgerond bij Paperfuel. Ook die resultaten laat ik binnenkort zien....4 opmerkingen:

 1. Oh wat leuk en wat fijn dat je daar lekker de tijd voor had! Het ziet er helemaal top uit! Wat een leuk model is het ook en frisse kleurtjes.
  je hebt nog vakantie dus dat gaat je wel lukken die andere 3.... ik heb hoge verwachtingen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een heel vrolijke, gezellige kaart, leuk model.
  Veel plezier vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie vorm, deze kaart.
  Leuk om het zo neer te zetten, als 3luik.
  Ook de kleuren vind ik mooi.
  Jij hebt je kerstvakantie goed gebruikt om lekker veel dingen af te kunnen vinken van je to do lijstje😉

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien