zondag 23 januari 2022

Mega Hobby Festijn 23 januari #1.

Vandaag is het 2e Mega Hobby Festijn bij Noor & Zo. Weer 6 live workshops, vanmorgen om 10 uur was de eerste en konden we aan de slag met de materialen uit de goodiebag. Daarin zit een stencilmal van Dutch Doobadoo, het papierpakket Happy Hippo met bijpassende plaatjes (die ik gisteren al had geknipt), de nijlpaard-mal en een rechthoekige mal met schulprandjes van Marianne Design, cijfer- en labelmalletjes van Studio Light en Bella Lulu knipvel. 

Mijn eerste nav de live van Jolanda is klaar en ik heb er een beetje mijn eigen draai aan gegeven. Zo kan de kaart netjes blijven staan, maar ook plat worden gevouwen, zodat ie in een envelop past. Ik heb al een start gemaakt met de 2e kaart die Linda via de live heeft uitgelegd, maar ga nu een met de honden lopen. 

Gisteren ben ik samen met Els nog bezig geweest met het vorige pakket 'Hartjesregen'. We hebben 2 behoorlijk uitgebreide kaarten gemaakt, dus flink doorgewerkt. De resultaten daarvan zie je vanzelf wel weer langskomen, er staan nog heel wat foto's in de wachtkamer :)5 opmerkingen:

 1. Heel mooi gemaakt, Colien
  Je bent weer lekker bezig geweest!
  Liefs Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een super leuke kaarten Colien, die van de vorige blogpost zijn ook geweldig!! wat een werk.
  Liefs Annemarie en Merit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er weer leuk uit Colien, ik haak iedere keer af ik ben geen fan van de mallen van dutch doobadoo.

  Groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien