donderdag 7 september 2023

52 Weeks to Christmas, week 36, reminder Label met eland/hert/rendier.

 

Nog t/m vanavond 23.55 uur kun je meedoen met de challenge op het 52 Weeks to Christmas blog. Ingrid bedacht het thema en dat werd "Maak een labelkaart met daarop een eland, hert of rendier. In een blokje van DecoTime vond ik dit leuke rendier. Met de labelmal van Marianne Design stanste ik 2 labels, zodat je een 'kaartje' krijgt.
De tekst staat op vellum en heb ik op maat gerild. Zodoende kon ik de randjes omvouwen en aan de achterkant van het designpapier vastplakken.
Op zoek naar rendieren kwam ik deze knapperd tegen. Die mocht op mijn 2e kaartje van deze week. 

Doen jullie mee met onze challenge? Link dan je kerstboom-kaartje in het bericht dat afgelopen vrijdag op het 52 Weeks to Christmas blog. Elk ander kerstkaartje kun je onder het bericht van vandaag inzenden.

Het bultje (granuloma pyogenicum) op mijn borstbeen is onschuldig, maar moet volgende week wel chirurgisch worden verwijderd. Met mijn witte sproetenhuid is het al de 3e keer dat er zo'n soort bultje is ontstaan. Al eerder op mijn borst en op mijn hand, beiden zijn netjes verwijderd, dus dit zal ook wel goed komen... Vandaag mag ik starten met de vierdejaars leerlingen met het keuzedeel Presenteren en Styling, waarbij ze de diverse etalages gaan inrichten, maar ook logo's, advertenties en flyers gaan ontwerpen. Zin in!

Challenges;

Merry Little Christmas Challenge - Anything goes

52 Christmas Card Throwdown - Sketchchallenge (my second card)11 opmerkingen:

 1. Een super leuk plaatje op het label en een mooie kaart.
  Groetjes, Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leukerd op je tag !!!!
  Groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een super leuke label en een mooie kaart, met op beide een hert in kerststemming, vandaar de kerstballen versiering op hun hoofd. Succes gewenst met de chirurgische ingreep en met de projecten op school.
  Groetjes van marian.,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk kerstlabel heb je gemaakt voor de reminder. En je andere kaartje met rendier is ook schattig! Gelukkig is het bultje op je borstbeen onschuldig, hopelijk kunnen ze het netjes verwijderen zodat je er daarna geen last meer van hebt. Succes alvast voor volgende week!

  Liefs, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een grappige tag met dat leuke hert erop! En de kaart ook een mooi hert erbij! Weer helemaal top hoor! Sterkte met je bultje en succes met de klas! Groetjes Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een schattig labelkaartje Colien....en de kaart is ook leuk!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Enig is je tag wat een leuk hert, je kaart heeft een mooie achtergrond voor het hert.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Beautiful card! Thanks for playing at 52 CCT challange.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Weer twee heel leuke kaarten met rendieren, Colien, ze zijn erg grappig, allebei.
  Wij waren een weekje weg, dus ik ben wat later met reageren. En ik zag dat ik mijn voorbeeldkaartje was vergeten te plaatsen op 52WTC. Nou ja.
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 10. My goodness - that sweet little reindeer is just adorable! Thanks for joining us at 52CCT this week. Gill, DT

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Thanks for playing along with us at the 52 Christmas Card Throwdown Challenge. I think that you did a great job with the sketch. Hope that you will play along with us again at 52CCT.
  Have a nice day, Majda DT

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien