Pagina's

Totaal aantal pageviews

zaterdag 19 februari 2011

2e Canvas...Een tijdje geleden heb ik het canvasdoek laten zien, dat ik voor Berry de Brandweerman had gemaakt. Tegelijk met het maken daarvan heb ik er nog eentje gemaakt, wat jullie nog van me tegoed hadden, dus hier mijn tweede canvasdoek. Heel anders dan de vorige, maar niet minder leuk, toch?!  Tweede kerstdag waren we gaan sleeën bij mijn zus en zwager die aan de dijk wonen. Mijn ouders, andere zus en zwager kwamen ook en we hadden dikke lol. Onze nichtjes Indy en Rosey vonden het prachtig en daardoor zijn de foto's ook zo leuk geworden. Toen ik de foto's zat te bekijken, kreeg ik het idee om er een aantal af te laten drukken en dit doek te maken. Toevallig hadden Indy en Rosey allebei een zalm/roze jas aan en samen met de ijsblauwe tinten van de sneeuw en rest van de omgeving is dat wel een erg mooie combinatie. Behalve papier heb ik er ook 2 stukken stof bij gebruikt. De 2 mooiste foto's heb ik wat groter af laten drukken en de rest heb ik met de Square Nestabilities uitgesneden, zodat ze mooi allemaal even groot zijn geworden. Eerst had ik het doek liggend, maar toen heb ik toch voor gekozen om hem rechtop te gebruiken. Daardoor vormen de kleine foto's een soort filmstrip.
Als decoratie heb ik bloemen en ijskristallen gestanst met de cuttlebug en mallen van Marianne Design. Het lint links komt van Kruidvat en dat is wat harder roze/rood, zodat het niet té zoet wordt.  De tekstjes heb ik op de computer gemaakt en op designpapier uitgeprint (zie tutorial van Sanne). De bloemen hebben een blauwe parel die ik heb gemaakt met de Pearl Maker. De wit/zilveren ijssterretjes zijn stickers van Kars. In het hart van de blauwe kristallen onderin zitten ijsster-brads.
Ik vond het erg leuk om deze canvasdoeken te maken. Wie weet ga ik het nog es vaker doen, want ik maak graag foto's, dus dan is het leuk om dat te combineren met scrappen.

grtz. Colien.

Challenge:
A Spoon Full of Sugar - anything but a card

5 opmerkingen:

Sanne zei

Hij is inderdaad super mooi geworden. Vooral het kant/lint aan de linkerkant vind ik erg gaaf! Morgen gaan we niet naar Bottrop. We stellen het een weekje uit i.v.m. de rommelmarkt. Tot morgen dus!

Groetjes Sanne

Debby zei

Deze is ook weer mooi geworden. Zal Indy wel leuk gevonden hebben. Ik vind de kleuren juist wel mooi zo en inderdaad niet te zoet!

Groetjes Debby

Sonja zei

Heel mooie layout ! En het papier is herkenbaar want ik heb het ook in mijn collectie.

Nog een fijne dag,
Sonja
http://scrapadoe.blogspot.com

Esther zei

he Colien
hij is echt kei gaaf geworden.
het is maar goed dat ik gisteren genoeg spullen heb gekocht had morgen niet mee gekund zit ziek thuis. gelukkig nog niet zo erg als jouw.
groetjes Esther

Helen zei

Heel mooi geworden Colien. Is een goed idee (ik heb ook heel veel leuke foto's van de kids/dogs); wie weet als ik wat tijd over heb ;-)