Pagina's

Totaal aantal pageviews

maandag 28 februari 2011

Looking good....

Vrijdag was ik helemaal happy met de envelop die ik ontving. Ik had die week daarvoor stempels besteld bij Lili of the Valley in Engeland en nu zaten ze bij de post. Het zijn echt plaatjes, ben d'r zo blij mee :-)
Dit is er eentje uit de serie 'Oh so girlie' serie. Deze heet 'New hat'. 't Is toch echt een beauty, nietwaar?! Ik heb haar ingekleurd met Derwents (wat volgens mij steeds beter lukt),  uitgesneden met de cirkelsnijder en gemat op een iets grotere cirkel. Hetzelfde het ik gedaan met de tekst die ik op het designpapier heb geprint. Het papier komt uit de Ambrosia paperpad van Basic Grey. Mooi papier in oranje/rood met grijs/zwart. Snap niet dat ik het zo lang ongebruikt heb laten liggen....

De swirl heb ik gemaakt van plaksteentjes van Kruidvat. Die heb ik in een uitgesneden swirl geplakt die ik heb gestanst met een Crealies mal. Je kunt ook kant en klare vormen kopen, maar zelf maken was toch een uitdaging en best goed gelukt, dacht ik zo.
Ik hoop jullie snel nog meer van mijn LOTV afdrukjes te laten zien, want ze zijn echt super! Bedankt voor jullie leuke en lieve reacties, echt enorm gezellig om te lezen!!

grtz.Colien

Challenges:
Dutch Dare Card Challenge - Sketch
Lili of the Valley challenge blog - Circles

9 opmerkingen:

Debby zei

Erg mooie kaart! Ik vind dit papier ook super!

Groetjes Debby

Ellen zei

Wat een leuke kaart en vooral de stempel van LOTV natuurlijk! Staan ook op mijn verlanglijstje, en als ik dit dametje zie wordt het tijd voor actie! Je hebt haar ook supermooi ingekleurd.

groetjes, Ellen

martina's kaartjes zei

wat een schatje ! heel mooi gemaakt !
groetjes, martina
x

Margo zei

Wat een lief kaartje !
Helemaal geslaagd !
Groetjes
Margo

Annemarie en Merit zei

dit is echt een dotje!

Christine zei

Hallo Colien,
Wat een lieverdje! Je swirl is fantastisch goed gelukt hoor!
Groetjes
Christine

Helen zei

Leuk kaartje hoor!

Mariken zei

Hey Colien, wat een prachtig kaartje! En dat stempeltje is super!
Gr-jes Mariken

kelly zei

Beautiful card,lovely image and gorgeous papers.Thanks for joining us at DDCC this week.