Pagina's

Totaal aantal pageviews

vrijdag 18 februari 2011

Bloemkaart.

Helaas nog niet topfit, maar al wel wat beter. En dit blogbericht stond al als concept, dus dat is makkelijk posten vandaag...
Deze keer wil ik jullie de kaart laten zien die ik ook vorige week zondag heb gemaakt. Het was een verjaardagskaart voor mijn schoonvader Rob. Ook dit keer weer met papier van GeWe Hobby. Dit is de prachtige bruine lijn van het dubbelzijdige scrappapier Fika van Maja Design. Ik heb er 3 vellen van gekocht en ook 3 in het roze en 2 in het paars/lila. Daarvan zul je vast binnenkort fröbels voorbij zien komen.
Dit is de bloemkaart gemaakt van het patroon van Cards etc. Het is een labelkaart die zowel in bloem- als in hartvorm te maken is. Je krijgt na aanvraag beide patronen gemaild. Ook dit keer heb ik het ontwerp geprint op het chocoladebruine cardstock en op de verschillende stukken designpapier. Om niet onnodig veel papier te verbruiken, heb ik dezelfde manier gebruikt als het printen van teksten op designpapier. Je kunt de werkwijze hier vinden op het blog van Sanne.
Op de buitenkant het ik een bloem met knoop in het hart geplakt en een swirl gemaakt met de mal van Crealies. Op het label zit een tekstrondje, afkomstig van een stempeltje van Aud Design. Het kanten lintje heb ik vastgeknoopt met een stukje scrappers floss.


Aan de binnenkant van het label heb ik een vakje gemaakt om het kadogeld in te doen. Dit heb ik versierd met een kanten randje. De kippen-stempelafdruk 'Coop Party' van Penny Black heb ik ingekleurd met Derwents. Eerst wilde ik het in bruine tinten houden, maar dat leek me toch wel erg saai worden, dus heb ik gekozen voor vrolijke kleuren. De lelletjes, snaveltjes en de ballon heb ik bewerkt met Diamond Glaze en de bloemen met oranje Stickles, waardoor ze wat extra opvallen. De plaksteentjes breken het wit aan de linkerkant een beetje. Onder de kippen heb ik een randje opengewerkt lint geplakt, wat mooi doorloopt in het stro waarop de kippen zitten.
Helaas heb ik geen foto gemaakt van de binnenkant in zijn geheel, maar ik neem aan dat jullie wel een idee krijgen zo.

grtz.Colien

Challenge:
Cards etc. - Challenge #4

5 opmerkingen:

Sanne zei

Hij is erg leuk! Helaas weinig tijd om deze kaart te maken, dus heb hem niet aangevraagd. Hopelijk ben je er vanavond bij!

Groetjes Sanne

Marijke zei

Oohh wat mooi gemaakt, leuk model!! Het papier is prachtig, gisteren hebben wij het ook binnegekregen:))
Prettig weekend, Marijke en Chantal

Ellen zei

Gave kaart geworden en dat tussen het gesnotter door ;) Het papier vind ik erg mooi.

groetjes, Ellen

Margo zei

Wat een leuke kaart, ik heb de mijne ook net klaar !
Leuk patroontje he !
Ik vind die kippen echt wel de max !
Groetjes
Margo

José zei

Mooie kaart hoor en de kleur spreekt me ook aan. De verschillende dessins passen er mooi bij. Leuk die kipjes. Vind het grappig.