Pagina's

Totaal aantal pageviews

zondag 6 februari 2011

Top 3 en Veel liefs.

Vanmorgen kreeg ik een sms van Sanne: ik heb de top 3 gehaald met mijn verjaardagskaartje bij Anyone for Anya? Erg leuk en ik heb meteen (blij en trots) de banner op mijn blog geplaatst :)
Vandaag dit kaartje afgemaakt. Ik heb het gemaakt naar aanleiding van de sketch op het Stamp with Fun blog. Het papier van My Minds Eye (Bloom & Grow) heb ik gecombineerd met rood en groen cardstock. Alle randen zijn bewerkt met de Distresser van Tim Holz, babydoekjes en verschillende kleuren inkt. Het Magnolia-afdrukje is echt een snoepje, nietwaar?! Ik heb Tilda ingekleurd met Derwents. Het label komt van Creatief Centrum Heesch, kreeg ik bij één van de nieuwbrieven. De roosjes zijn van Action, de bloemetjes daaronder gestanst met een mal van Joy en de blaadjes en kralen daar weer onder komen bij mijn bloemschikmaterialen vandaan. Dit kaartje krijgt weer een mooie bestemming...

grtz.Colien

Challenges:
Stamp with fun - sketch
Duymelot - Valentijn/liefde + hart erin verwerkt
Double Dutch - Love is in the air
Simon Says Stamps - Love is in the air

6 opmerkingen:

Sanne zei

Gefeliciteerd met het behalen van de top 3! Dat had je ook verdiend, want het was een super-kaart! Deze is ook weer heel erg mooi! Helemaal mijn smaak. Mooi papier ;-) Zul je binnenkort ook op mijn blog tegenkomen. Het was gezellig je weer te zien! Tot over een week!

Groetjes Sanne

creacora zei

hoi Colien wat een super leuke kaart en wat leuk dat je meedoet met onze wedstrijd bij Duymelot Succes !!

Groetjes cora

Debby zei

Mooie kaart en erg mooi papier!

Groetjes Debby

TaraG zei

Ahhhhh such a sweet card! Love the papers and beautiful colours and Tilda is adorable. You've coloured her beautifully! Thanks so much for joining us at Simon Says Stamp with your beautiful card for our Love is in the Air Challenge!
Hugs,t

Jane (Carroll's Creations) zei

So pretty!

Thanks for joining our "Valentine" challenge on SECRET CRAFTER SATURDAY CHALLENGE :)

Hugs Jane x

Tineke zei

Wat een superleuke kaart is dit geworden zeg, leuk dat je meedoet met de wedstrijd van Duymelot!
Veel suc6

Groetjes Tineke