Pagina's

Totaal aantal pageviews

donderdag 17 februari 2011

Easel-card in hartvorm.

Vandaag een kaartje wat ik vorige week zondag heb gemaakt. De zaterdag daarvoor had ik het leuke Country Companions Paper Pack, de Lover's Lane serie gekocht bij GeWe Hobby in Nederhemert. Behalve het rood/roze papier (wat ik voor het Valentijnskaartje had gebruikt) zit er ook mooie vellen in met lila tinten. Plus een aantal vellen met prachtige plaatjes, zoals deze lieve muis. Ik heb hem uitgeknipt en met 3D foam opgeplakt. Het patroon voor de easel-card heb ik aangevraagd bij Annette van het Duo Challenge blog. Voorwaarde is wel dat je deelneemt aan hun challenge, maar dat moet lukken binnen een maand, toch?! Na aanvraag krijg je het ontwerp via de mail en er zit zelfs een patroon bij voor een hartvormige envelop! De hartjes op de voorgrond, die ervoor zorgen dat het kaartje rechtop kan staan, staan ook op het patroon. Ik heb de grotere vormen geprint op lila cardstock en de kleinere op het desingpapier en daarna uitgeknipt.


De tekst heb ik in Word gemaakt en geprint op een zelfgeknipt hart uit een restje papier. Ik vond alleen lila en wit een beetje zoetjes worden en het blauw komt mooi terug in het truitje van de muis. De bloemetjes zijn gemaakt met ponsen van Nellie Snellen en de swirls met een mal van Crealies. Tot slot nog wat glimsteentjes en klaar! Ik heb het kaartje opgestuurd naar mijn lieve, jarige collega Liesbeth.

grtz. Colien

Challenge:
Duo Challenge - Duo Challenge #3, hart easelcard

10 opmerkingen:

manuela zei

wat leuke Easel-card hartvorm heb je gemaakt
zeer geaaf

Liefs manuela

Sanne zei

Wat een leuke kaart-vorm! Daar hou ik wel van. Ik had nog meer leuke gezien, maar in verband met de drukte durf ik niks aan te vragen. Ik zie dat het papier erg leuk is! Die muis is ook zo grappig! Tot morgen!

Groetjes Sanne

Margo zei

Wat een leuke kaart is dit geworden !
Ik heb het modelletje ook gemaakt, leuk om te doen he !
Groetjes
Margo

Anoniem zei

Je hebt er alvast een schitterende kaart mee gemaakt. En de iets donkerdere tint papier doet alles beter uitkomen. Ik heb mijn kaart ook al geplaatst.
Succes met de challenge
Grtjes
Christa

Kaatje Brocant zei

Hoi Colien,
Ik ben via het duo challenge blog hier bij jouw creatie uitgekomen, erg leuk! Zelf heb ik het pas sinds gisteren ontdekt, maar wel een kaartje ermee gemaakt. Ik geef op mijn blog een leuke candy weg, misschien vindt je het leuk om een kijkje te komen nemen en mee te doen?

groetjes!
Monique
www.kaatje-brocant.blogspot.com

Marijke en Chantal zei

Hoi Colien, Het hartkaartje is helemaal te gek, wat mooi gemaakt. De lilakleuren zijn erg mooi!
Groetjes, Marijke en Chantal

Annemarie en Merit zei

wat een leuk easelkaartje is dit met al die hartjes en wat een leuke kleuren. en tot slot een super bijpassende tekst.

Ellen zei

Mooie kaart geworden: de kleuren en de vorm vind ik goed gelukt. Krijg zelf ook zin in deze easelkaart. Maar 'ns kijken of ik er tijd voor heb!

groetjes, Ellen

Mo zei

Colien, your heart-card is just gorgeous !!!
Hugs,
Mo

Helen zei

Wat een mooi kaartje. Dat muisje is ook ontzettend lief.