Pagina's

Totaal aantal pageviews

dinsdag 26 april 2011

A-diploma.

Vijf-jarige Luuk heeft vorige week zijn A-diploma gehaald. Dat verdiend wel een kaartje! Bij Anyone for Anya is de challenge deze week een leuke sketch. Die heb ik gebruikt voor dit kaartje. Het papier is van Prima Marketing, The (You)th Collection. De horizontale strook heb ik bewerkt met een Fiskars-randpons. Het sterrenpapier is gestanst met de Nestabilitie Labels Sixteen. Ik had geen afdrukje van een zwemmend jongetje, maar dit Greeting Farm afdrukje vond ik ook wel toepasselijk. Ik heb het ingekleurd met Derwents. De letter is uitgesneden met de Slice, het tekstje gemaakt in Word. De knopen vond ik in mijn verzameling, ik heb er waxtouw ingeknoopt. Ik hoop dat Luuk het een stoere kaart vind....

grtz.Colien

Challenges;

6 opmerkingen:

Margo zei

Wat een leuk kaartje Colien !
Je hebt er een heel tof afdrukje voor gebruikt !
Liefs
Margo

martina's kaartjes zei

heel erg mooi gemaakt !
groetjes, martina
x

Marja Rolfes zei

Oh wat gaaf deze kaart, Colien!!! Stoer en lief tegelijk!!
xxx
Dutch Tulip
Marja

Sanne zei

Ik vind hem helemaal geweldig! Wat een leuk papier zeg! Leuk gedaan!

Groetjes Sanne

Marlieke zei

Hoi, via de blog van Anyone For Anya kwam ik op jouw blog terecht. Wat een leuk kaartje is dit zeg! Ik ga meteen maar eens een verder snuffelen hier op je blog ;-)
Fijne avond!

Nat zei

What a completely super card! He looks fantastic! Great coloring, love the papers and the fun stitched buttons! Thanks for joining us at Anyone for Anya this week! :)