Pagina's

Totaal aantal pageviews

dinsdag 26 april 2011

A-diploma.

Vijf-jarige Luuk heeft vorige week zijn A-diploma gehaald. Dat verdiend wel een kaartje! Bij Anyone for Anya is de challenge deze week een leuke sketch. Die heb ik gebruikt voor dit kaartje. Het papier is van Prima Marketing, The (You)th Collection. De horizontale strook heb ik bewerkt met een Fiskars-randpons. Het sterrenpapier is gestanst met de Nestabilitie Labels Sixteen. Ik had geen afdrukje van een zwemmend jongetje, maar dit Greeting Farm afdrukje vond ik ook wel toepasselijk. Ik heb het ingekleurd met Derwents. De letter is uitgesneden met de Slice, het tekstje gemaakt in Word. De knopen vond ik in mijn verzameling, ik heb er waxtouw ingeknoopt. Ik hoop dat Luuk het een stoere kaart vind....

grtz.Colien

Challenges;

6 opmerkingen:

 1. Wat een leuk kaartje Colien !
  Je hebt er een heel tof afdrukje voor gebruikt !
  Liefs
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat gaaf deze kaart, Colien!!! Stoer en lief tegelijk!!
  xxx
  Dutch Tulip
  Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind hem helemaal geweldig! Wat een leuk papier zeg! Leuk gedaan!

  Groetjes Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi, via de blog van Anyone For Anya kwam ik op jouw blog terecht. Wat een leuk kaartje is dit zeg! Ik ga meteen maar eens een verder snuffelen hier op je blog ;-)
  Fijne avond!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. What a completely super card! He looks fantastic! Great coloring, love the papers and the fun stitched buttons! Thanks for joining us at Anyone for Anya this week! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien