Pagina's

Totaal aantal pageviews

donderdag 14 april 2011

Tulp kaart.

Het is een beetje een groene week! Na al twee eerdere cominaties van perzik of paars met groen, was het gisteren een lime-groene dag en vandaag.......roze met groen! Bij Magnolia-licious is er deze kleurenchallenge, vandaar :)
Het patroon voor deze tulpkaart heb ik al een hele tijd geleden aangevraagd op het blog bij Cards etc. Maar het was er nog niet van gekomen om er iets mee te doen. Aangezien de inzendtijd dichterbij kwam, moest ik toch echt aan de slag! En dit is em geworden, best lief toch?!
Gezien de kleurenchallenge en omdat het voorjaar is, heb ik het Two Scoops papier van Basic Grey er maar weer bij gepakt. De krul rechts hoort bij het papier. Het vlindertje op knijper komt van Wibra. Het Paas-Magnolia-afdrukje heb ik ingekleurd met Derwents. In mijn voorraadpotten vond ik 2 bijkleurende lintjes, waarmee ik de tulp heb dichtgestrikt. De kaart kan rechtop staan, dankzij een extra tulpvormpje van cardstock aan de achterkant.

grtz.Colien.

Challenges:
Cards etc. Challenge - Challenge #5
Magnolia-licious - Pink and Green

10 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

mooi gedaan, leuk modelletje,
nog een fijne dag,
groetjes, martina
x

Mo zei

Beautiful card dear Colien, the shape is very special, just great !!!
Big Hugs,
Monika

Marja Rolfes zei

Tja, logisch dat ik dit een mooie kaart vind Colien!!! :)
xxx
Dutch Tulip
Marja

Christine zei

Leuk modelletje en wat schattig dat vlindertje op zo'n knijpertje!
Groetjes
Christine

Riet zei

Wat prachtig gemaakt Colien.

Liefs Riet.

Anoniem zei

:D, Hallo Colien, ik kom bij al mijn volgers nog eens even een kijkje nemen. Je tulpenkaart is schitterend, ik heb het modelletje ook nog liggen. Verder veel succes met je blog.
Liefs
Christa

Candy zei

Hi!!!
Now this is a very unique idea and I love it!!!
The tulip is all about Spring as is your Easter Tilda. She is coloured wonderfully! Love the papers you have used as well as the lovely butterfly and pretty ribbons :o)
Thank you so much for joining in our Magnolia-licious Challenge Blog.
Hugs, Candy

Stempeltiger zei

Such a great shape Colien!
Gorgeous idea and lovely image.
Hugs, Swantje

cabio's craft corner zei

Cute & sweet altered Tilda creation. Thanks for joining us at Magnolia-licious Challenge and hope to see you again for the next ones :o)
Hugs,
Cabio

LindaC zei

What an awesome shaped card for spring. It is very pretty. Thanks for participating in the Magnolia-licious Challenge. Hope to see you again. LindaC