Pagina's

Totaal aantal pageviews

dinsdag 5 april 2011

Sterkte.Soms is er een reden om wat minder fleurige kaartjes te maken. Ik had wat stemmige condeleancekaartjes nodig en ik heb deze twee gemaakt aan de hand van Domi's sketch bij Simon Says Stamps. Ik weet niet of ze mee mogen doen met de challenge, want het is de bedoeling dat je stempels gebruikt die zij verkopen, al hoef je ze niet daar gekocht te hebben. Maar deze boom-stempel is van Kruidvat....
Ik heb de boom gestempeld met Distress inkt (bedankt voor de tip, Debby!) en bij de bovenste kaart heb ik dat met 2 kleuren gedaan. Het papier komt uit een Jack n' Jill blokje van Prima Marketing. De vlindertjes zijn gemaakt met een Marthe Stewart pons. De randjes van het papier heb ik ook bewerkt met inkt. Het tekstje is van Artemio, wat ik op een stukje cardstock heb gestempeld en uitgestanst heb met een Labels Four Nestabilitie.
Morgen is het weer een dagje Martina's kleurenkaartenteam. Je kunt je nog opgeven, (zie sitebar) maar dan moet je wel even aan de freubel in het GEEL!

grtz.Colien

Challenge;


10 opmerkingen:

Margo zei

Hoi Colien,
je kaarten zijn prachtig !
Heel mooi papier is dat he !
En die stempel is heel mooi.
Liefs
Margo

Lia zei

Heel mooi, stijlvol


groetjes Lia

Debby zei

Prachtige rustige kaarten! En ondanks dat je je er niet volledig op kunt uitleven, zal de ontvanger blij zijn dat er aan hem/haar gedacht wordt!
Groetjes Debby

Diana zei

heel mooi kaartje en stijlvol

groet diana

Esther zei

het zijn hele mooie kaarten geworden hoor.
groetjes esther

debby4000 zei

Beautiful colours, gorgeous card Colien.
luv
Debby

Riet zei

Wat een prachtige kaarten Colien.

Liefs Riet.

martina's kaartjes zei

mooie, sobere kaart !
groetjes, martina
x

Dawny P zei

I like this card - you did an awesome job with the sketch and that tree image is fabulous. Thank you for joining us this week over at the Simon Says Stamp challenge, hugs, Dawny xxx

Ageeth Holster zei

Hoi Colien, ik vind de kaarten ook erg mooi gemaakt.
Groeten van Ageeth