Pagina's

Totaal aantal pageviews

maandag 25 april 2011

Gewonnen stempel + Distress inkt.

Vandaag op een wat  later tijdstip een berichtje als normaal. Gisteren hadden we een feestje bij mijn zus en zwager wat traditioneel op 1e Paasdag gehouden wordt. Dat is altijd erg gezellig en dus waren we ook deze keer pas rond 05.00 uur thuis...
Gisteren zijn we overdag bij mijn schoonouders langsgeweest en mijn schoonmoeder is ook een creatieve bezige bij. We hadden het over inkleuren van afdrukjes en ik vertelde dat ik eigenlijk alleen Derwents gebrukt en m'n Distress inkt bijna niet. Toen we gisterenmiddag thuiskwamen, ben ik er toch maar eens mee aan de slag gegaan. Ik heb de Magnolia stempel die ik bij Yvonne gewonnen had, gestempeld op 300 grams aquarelpapier en de Distress erbij gepakt. En dit is het resultaat... Het is nog wat vlekkerig, maar ik ben al best tevreden. Ik hoop dat we binnenkort een workshop kunnen volgen, zodat ik nog wat trucs en tips kan krijgen. En ik moet de Distress gewoon wat vaker gebruiken, zodat ik er wat meer vertrouwd mee raak.

grtz.Colien

Challenges;
Just Magnolia - Week 103: a Sketch

11 opmerkingen:

Sanne zei

Wow, dit is een mooie kaart Colien! Hij is erg mooi ingekleurd hoor! De stempel echt een schatje!

Groetjes Sanne

Sandra zei

Je kleurwerk vind ik supermooi gelukt hoor!! Ben zelf ook aan het twijfelen over distress inkt aanschaffen ja of nee?? maar ik denk dat ik toch maar eens een paar kleurtjes ga aanschaffen ik vind het resultaat nml prachtig!!
Groetjes Sandra

Deborah zei

Ik vind het ook wel al aardig gelukt hoor met de distress inkt. Het is altijd een beetje oefenen he. Echt een heel leuke stempel die je gewonnen hebt, mooi kaartje is ervan gekomen!
Groetjes Deborah

Debby zei

Ik vind het kleuren anders goed geslaagd! Maar ik moet zeggen, ook bij mij blijft de inkt in de kast staan, de kleurpotloden zijn toch sneller gepakt en vertrouwder....

Groetjes Debby

Marja Rolfes zei

Prachtig Colien, wat is het inkleuren met de Distress inkt goed gelukt!!!!!!!! Wat een leuke kaart is het geworden!
xxx
Dutch Tulip
Marja

Christine zei

Hallo Colien,
Je inkleuren is aardig gelukt vind ik. Mooie kaart geworden hoor!
Groetjes
Christine

Riet zei

Prachtige kaart Colien,leuke stempel,mooi papier.

Liefs Riet.

Maria K zei

Wow what a beautiful card,love the blue,fresh!

Margo zei

Wat een prachtig kaartje met een erg lmeuke stempel !
Liefs
Margo

Margo zei

oei leuke dus :)

Sheri zei

Very sweet card! Great coloring too! Thank you so much for joining us at MSL! :)