woensdag 13 maart 2013

Spring in de lift.

Spring is in the air...nou, was het maar waar... Voorlopig vind ik het nog bitter koud. Zelfs onze beagles vinden het niet leuk om een rondje buiten te doen. Ach, dan maar een voorjaarskaartje. Voor onze workshops heb ik mijn papierbak eens op kleur uitgezocht en kwam dit groen/geel/bruine papier van BasicGrey tegen. Het is de Origins-serie en ik kocht het ooit eens op de rommelmarkt.
Meestal ben ik niet zo van het groen en geel (behalve als ik me echt ergens aan erger, hihi), maar de laatste week liggen die kleuren verrassend vaak op de knutseltafel. Dit keer om kaart van Amy Sheffer te liften voor de Lift Challenge. De letters zijn stickers, labels gemaakt met stempels van Marianne Design, geel/wit twine van Knutsel & Zo.
Challenges;
Lift Challenge - LC#37
BasicGrey Challenges - Spring is in the air!

14 opmerkingen:

  1. Ik vind je kaartje super mooi!! En ik heb dat papier ook nog ergens liggen, 1 van de eerste designpapiertjes die ik gekocht heb :-) Ik vind het nog altijd heel mooi papier, al zijn het ook niet echt mijn kleuren ;-)
    Heel tof!!
    Groetjes Deborah

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Supermooie lift, Colien! Leuk zijn die tinten bij elkaar. Mooie letters, erg leuke labeltjes met de roosjes erop! Leuk dat je weer meelift met ons.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze kaart 'springt' je tegemoet. Gezellig druk is ie en de kleurtjes zijn gaaf. Grappig dat je soms van die periodes hebt waarin je bepaalde kleuren veel gebruikt.
    Tot morgen, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Yes! Dit is gaaf! Ik heb dit papier ook gehad en vond het helemaal niks. Maar als ik het zo bij jou zie, vind ik het helemaal het einde. Leuk, die rommelige randjes. Ik ben helemaal weg van deze kaart!

    Liefs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gaaf.....

    Ik vind het een super mooie uitwerking van de lift.
    Lekker rommelig en mooi stikwerk .

    Groetjes Nelly

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Een onwijs mooie kaart en het papier is schitterend. ALs je de lente tegenkomt stuur hem ook maar naar hier, wil je? Want het is weer zachtjes aan het sneeuwen.
    Gr. Sinikka

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Gave kaart en apart en mooi papier! Gave kleuren en design!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat geweldig gemaakt Colien.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik vind de kleuren heel mooi Colien en zeker voor herhaling vatbaar! Knap gedaan!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Een hele gave uitwerking van de liftkaart Colien. En verrassende kleurtjes heb je gebruikt, die zou ik zelf ook zo snel niet pakken. Mooi gecombineerd en veel leuke details. Ik smacht naar lente, helaas leef ik vandaag ook weer in een witte wereld... zucht!

    Leuk dat je meedoet met de liftchallenge!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een vrolijk kaartje! Daar moet de zon wel van gaan schijnen.
    groetjes, Bernadet

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hé herkenbaar!! Dat heb ik met geel...zit nu regelmatig op m'n kaarten...grappig is dat! Het papier herken ik en is een mooi blokje. Je hebt het onwijs mooi gecombineerd, en wat een mooie liftkaart is het geworden. Heel anders als ik anders bij je zie, maar super mooi!
    Je blog is ook tof geworden!
    Erg leuk dat je meedoet met de liftchalllenge!

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien